Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Руски изтребители спряха американски боен кораб в Черно море

Су-24

Изтребители Су-24 на руски Черноморски флот принудиха американския ескадрен миноносец "Рос" да се върне в неутрални води в източната част на Черно море, защото екипажът на кораба се държал провокационно.

Това заяви пред руската агенция РИА Новости източник от силовите структури в Крим.

По думите на източника, след като излязъл от румънското пристанище Констанца, американският кораб се насочил към териториалните води на Русия.

Корабът се приближил до "ръба на териториалните води" на Руската федерация, а действията му били провокационни и агресивни, посочил източникът.

"Екипажът на кораба се държеше провокационно и агресивно, което предизвика безпокойство сред операторите на станциите за следене и екипажите на корабите на Черноморския флот, изпълняващи своите задачи в Черно море.

Вдигнатите по команда щурмови самолет Су-24 демонстрираха на американския екипаж готовност твърдо да пресекат нарушаването на границата и да отстояват интересите на страната.

Есминецът екстрено зави и се отправи към неутрални води в източната част на Черно море", добавил източникът, пише БТА.

Ескадреният миноносец "Рос" участва заедно с 12 румънски военни кораба и български тралчик във военното учение "Тризъбец Посейдон 2015" в териториалните води на Румъния и в международните води на Черно море от 25 до 28 май. /novini.bg/

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Демокрация по американски: изкуство за манипулиране на хората в интерес на твърде ограничен кръг личности от световния елит (Напомня ли ви социализма? Може да не е случайно!)
ВИНАГИ И ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА се подчертаваше, че именно Русия и само Русия е основният стратегически противник на САЩ. Това звучеше много странно през 1998 г., когато Русия беше слаба както никога - а в същото време Китай ставаше все по-богат и по-силен. Независимо от това, НЕ !КОМУНИСТИЧЕСКИ! КИТАЙ, А ИМЕННО РУСИЯ се възприемаше в САЩ като основен враг...

Червената симфония (революцията под рентген)

Блестящото описание на коммунистическо-банкерския заговор, направено от един от непосредствените изпълнители на задачите в този заговор - Христиан Раковски...

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!