Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пълно възстановяване от рак на матката за един месец

Фалун Дафа упражнения в Ченгду
Фалун Дафа упражнения изпълнявани в град Ченгду

Започнах да практикувам Фалун Дафа през септември 1996 г. и тя ми спаси живота.

През 1991 г., когато бях едва 38-годишна бях диагностицирана с рак на матката. Лекарите казаха, че заболяването е нелечимо. На следващата година потвърдиха, че ракът е в твърде "напреднал" стадий и не се съгласиха на операция. Така реализирах, че няма да мога да се грижа за възрастната си майка и малката си дъщеря. Бях съкрушена от мъка.

Съпругът ми продаде къщата, за да може да плаща моите медицински разходи и ме поведе по лекари. В крайна сметка най-престижната болница в Пекин каза, че в най-добрия случай ще живея три до четири години.

До края на 1993 г. всичките пари от продадената ни къща свършиха, а заплатите ни не бяхо достатъчни за болничните ми сметки. Майка ми бе принудена да се обърне към по-младата ми сестра за финансова помощ.

Така сестра ми започна да плаща медицинските ми разходи, както и да помага с разходите за живот на семейството ми. В същото време аз правех всичко възможно, за да си намеря лек, включително опитвах различни видове чигонг, но нищо не помагаше. Здравето ми продължаваше да се влошава. Станах много слаба и крехка, и можех да изкачвам едва няколко стъпала. Паметта ми също започна да отказва.

Освен това вече не се разбирахме със съпруга ми. Карахме се и той често не се прибираше. През 1995 г. той се премести да живее при приятелката си. Бях съкрушена, но заради майка ми и дъщеря ми не можех да си помисля за самоубийство.

През септември 1996 г. сестрата на съпруга ми предложи да започна да се занимавам с медитативната практика Фалун Дафа. За нея се говореше, че може да лекува болести. Така дъщеря ми ме заведе на място, където практикуваха тази практика. Тъй като паметта ми не ме слушаше ми беше трудно да запомня упражненията, така че дъщеря ми помагаше да ги уча в къщи след това.

Само седмица по-късно туморът на матката ми изчезна, а след един месец се възстанових напълно. Това беше наистина чудотворно. За моето семейство това също бе някакво чудо.

През февруари 1997 г. съпругът ми се върна в Харбин. Когато сестра му казала, че съм се възстановила напълно той не можел да повярва. А когато ме видя беше шокиран. Каза, че когато съм била болна съм излеждала на 60 (години), въпреки че бях само в 40-те, а че сега съм младолика и много жизнена. Той беше толкова зарадван, че скъса с приятелката си и се върна у дома.

Фалун Дафа ни учи да следваме принципите на Истинност, Доброта и Търпение, и винаги да мислим първо за другите. Така се замислих как поведението на съпруга ми е повлило не само на моя живот, но и на живота на другите.

Затова намерих бившата му приятелка и й дадох 30 000 юана. Насърчих я да започне нов живот с тези пари. Тя не очакваше да й простя, затова беше много трогната. Казах й, че това е, което ни учи Фалун Дафа, че тази практика ме направи по-добър човек. Фалун Дафа ми спаси живота и отново събра разбитото ми семейство.

Съпругът ми стана непосредствен свидетел на това. За благодарност той закупи 50 копия на “Джуан Фалун” (главен текст на Фалун Дафа, бел. ред.) и ги раздаде на свои близки и приятели, казвайки на всички: "Фалун Дафа е добра!"

За съжаление Китайската комунистическа партия се опасява от добротата на Фалун Дафа и от нейните принципите на Истинност, Доброта, Търпение. Затова я преследва, което пречи на много хора да я научат и да се възползват от Фалун Дафа.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!