Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Pontos news": САЩ стоят зад дестабилизацията на Македония

Първата работа на новото правителство там ще бъде да се откаже от "Турски поток"

Скопие, Македония
Скопие, Македония

Отговорността за евентуалното отказване от "Турски поток" ще падне върху Македония и новия премиер, който ще отреже договора за руски газ, пише в свой анализ гръцкия информационен портал "Pontos news". Според комшийската медия е безспорен факт, че именно опозицията стои зад дестабилизацията на Македония.

Анализът продължава с тезата, че Вашингтон притиска Европа да търси алтернативни източници на енергия, а дестабилизацията на Македония е част от плана му да изолира Москва и да се запази сегашният газопровод, който минава през Украйна. 

Всичко сочи, че американците провокират дестабилизацията на Македония с цел да се откаже от руския газопровод. Ако Македония не участва и при положение, че и България няма да участва, газопроводът ще може да стигне само до Гърция, и то при положение, че Атина успее да устои на американския натиск. Дестабилизацията на правителството на Груевски е започнала отдавна и ако лидерът на опозицията Зоран Заев дойде на власт, това ще стане само с американска поддържка. И също като Йоргос Папандеу, неговата първа работа ще бъде да се откаже от руския газопровод, пише гръцкият портал. Там се уточнява също така, че зад нелегално записаните разговори, с които започнаха скандалите, стоят чужди разузнавателни служби. "Невъзможно е опозицията в Скопие да има техническа възможност да проследява телефонните разговори на премиера. Затова се предполага, че това е направено от силни тайни служби", допълва анализът. 

Колкото до терористичната атака в Куманово, при която загинаха 9 полицаи, авторите отхвърлят версията, лансирана от позицията и нейните спонсори от кръгове около Сорос, че те са организирани от правителството, а уверяват, че всъщност е дело на чужди тайни служби с цел да се притисне Груевски да се откаже от властта. 

"Наследник на Груевски ще бъде Заев, лидерът на социал-демократическата опозиция и той ще бъде личността, която ще закопае руския газопровод, ще приеме новото име на републиката и ще даде нови свободи на албанците в Скопие", продължава "Pontos news"./БЛИЦ/

Да не забравяме: САЩ наложиха комунизма на света

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!