Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Най-запомнящите се гафове на Росен Плевнелиев

Росен Плевнелиев

Росен Плевнелиев ще остане в историята като българския президент с най-много гафове

Настоящият ни президент Росен Плевнелиев прави гаф след гаф. След вчерашната му изцепка в Монголия, ще ви припомним най-запомнящите се гафове на държавния ни глава.

Вчера той заяви, че много съжалява, че Далай Лама не е идвал никога в България.

Явно и този път му убегна факт от историята на страната ни. По време на управлението на Желю Желев, Далай Лама дойде у нас.

Първата изцепка на президента след като той влезе в политиката, определено е най-запомнящата се.

Той призна, че се е занимавал с астрология. Държавният глава сподели, че първо направил хороскоп на себе си и разбрал, че миналия си живот е бил пастирка в Ирландия. От тогава той си спечели прякора ирландската пастирка, с който го наричат дори хората от неговия фронт.

Запомняща ще остане и изцепката му на новогодишната реч преди три години. Точно в момента, в който той възхваляваше родината ни, зад него се появи снимка на планина в Америка.

Росен Плевнелиев стана обект на подигравки и заради нелепия подарък, който направи на папата. Държавният глава му подари 200-килограмово златно яйце, въпреки твърденията, че страната ни е в криза. Дори и папата се учуди на подаръка, който Плевнелиев му направи.

Запомняща ще остане и издънката на президента при визитата на контингента ни в Афганистан. Тогава той пътува с американски самолет и за пореден път доказа кой командва в страната ни.

Държавният глава стана за смях и заради една от речите си по повод Трети март. Тогава той спомена българските възрожденци, но „забрави“ да спомени руските, украинските и румънските, с което за пореден път доказа, че не познава историята на страната, която управлява.

Президентството се изложи и на сайта си, където качи файл на програма за интеграция на малцинствата. В името на файла вместо роми, беше записано мангали. /razkritia.com/

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Как САЩ създадоха КОМУНИЗМА - или за участието на капиталистите в революциите

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!