Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Емигрантка написа разтърсващо писмо до всеки

Ана Иванова задава куп пропити с болка въпроси

Ана Иванова "Мисис България"

„Мисис България“ Анна Иванова отдавна не живее в България. Преди години отива да живее в Монако и става член на партията на френския президент Оланд. Оказва се, че след 12 години извън страната ни, миската решава да се върне. След 6 месеца престой в родината се ражда следното отворено писмо до медиите в България.

Върнах се в България след години - отново мутри, измислени герои и законът на Мешарето е над законите на държавата. Това заявява в отворено писмо до медиите "Мисис България" Ана Иванова.

Красавицата задава куп наболели въпроси за родната действителност. Въпроси, които си задава всеки, който с надежда се завръща в България, заради уж европейското настояще на страната ни.

Ето и нейните пропити с болка и разочарование думи:

"След 12 години емиграция далеч от семейството и рожбите си взех решението да се върна в родината си и да започна реализация и доколкото мога да предам натрупания си опит. Но за шест месеца престой в България си зададох въпроса - аз със самолет ли кацнах или с машина на времето? Върнах се с идеята, че вече не сме 1994-та и че няма Соц... Но отново е "НО"...

Положението е много по-зле дори от 1994-та, поне тогава се знаеше кой кой е. По-зле от прехода, който уж беше за добре.

Още има "мутри" по нощните заведения, но "мутри ", самопровъзгласили се за " бизнесмени". С ланец, който сякаш го е изровил от Тракийското съкровище, с охрана от 5 човека, които държат под око дали сервитьорът е донесъл правилното количество салфетки.
Разбрах, че ако не си човек на някой, няма как да постигнеш целите си. Или ако нямаш човека и си що-годе добре изглеждаща жена, трябва да си легнеш с някой чичко и вече си назначен на пробен период един месец! Никой не го интересува колко чужди езика владееш или с какво образование си.

- Разбрах, че кражбите не са намалели, а обратното. Превърнало се е в спорт,като се чупят рекорди. Краде се от най-ниско до най-високо ниво в държавата.

- Разбрах, че ако не приличаш на кукла Барби, не можеш да се котираш никъде. И в крайна сметка - всяка втора е идентична с другата, защото е явно, че пластичният хирург е един!

- Разбрах, че сме държавата с най-много Миски на глава от населението!

- Разбрах, че не мога да отговоря на 11-годишната си дъщеря на въпроса: "Мами, защо и на теб не ти подаряват апартамент и кола, а ходиш на работа и сме разделени, за да ги имаме тези неща?" - Въпрос, подбуден от поредното риалити предаване по Национален ефир.

- Разбрах, че всички тези риалити предавания промиват мозъците на подрастващите... Няма да цитирам предавания - но от тези риалити предавания се раждат момичета за двукратна употреба!

- Разбрах, че няма смисъл да инвестираш 5 години в образованието си, просто отиваш и си купуваш диплома.

- Разбрах, че ако не си ВИП значи не си интересен.

- Разбрах, че в България има най-много педофили на свобода, след като на 13-годишно дете му е позволено да ражда! .... Но да! И тук отговорът е ясен - Мешерето е по-силно от наказателния кодекс на България, защото МЕШЕРЕТО е решаващо за парламентарните, президентските и кметски избори!

- Разбрах, че когато си пусна новините в 19,00 часа ще науча поне за два смъртни случая причинени от бързи коли!

- Разбрах, че манталитетът и мисленето на моите сънародници не са променени - дано не обидя някой, но има ли обиден значи е ясно, че не е променен!

- Разбрах, че аз не мога да оцелея и да се реализирам в тази държава за пореден път!

- Разбрах, че билетът ми ще е отново еднопосочен за обратно връщане в нормалния свят. Свят, където няма показност и всичко което постигаш, го постигаш със знание и много труд, Защото там, където съм била 12 години, хората вече са в 23 век. И всички са равни!

- Разбрах също, че ще има много засегнати след прочитането на всичко това. Но защо ли ще са засегнати?... Защото някой ще се разпознае в написаното от мен!

Радвам се, че разбрах на време всичко!

НЕКА БОГ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И НАШИТЕ РОДИТЕЛИТЕ И СЕМЕЙСТВА!

blitz.bg 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!