Лъсна мръсната истина за ХААРП

ХААРП създаден от разработки на Никола Тесла, крият истината за него и до днес

ХААРП — климатичното оръжие за масово поразяване на света. Преди повече от 60 години един гениален учен прави откритие, което променя световната история.

И се превръща в основно оръжие за игрите на власт.

7 януари 1943. Тайни агенти проникват в дома на Никола Тесла и конфискуват изключително ценни негови архиви свързани с теориите му за резонанса. Именно по това време той открива и че земята има естествен електромагнитен резонанс, на който може да се влияе, чрез определена радиочестота!

Откритие, което се превръща в опасно оръжие за няколко световни сили.

Официално архивите са унищожени. Неофициално–дълбоко засекретени.

1993 година, Аляска. Тайна база на военните прави разработки за създаването на климатично оръжие. Официално това е научен експеримент, който по никакъв начин не може да влияе на околната среда. Истината обаче е друга.

Оръжие за масово поразяване

Каквото и да ви говорят, че проектът ХААРПима за цел само да изследва йоносферата, не вярвайте! Истината е, че чрез радиовълни на определена честота може да се влияе на йоносферата, а оттам и на климата. Неофициално световните сили признаха, че разполагат с подобни технологии, когато преди няколко години подписаха договор, с който да не използват климатични оръжия по време на войните си. САЩ обаче не се посвени да посегне към ХААРПвъв Виетнам, нито след това.

1994 година и програмата Spacecast 2020

US Air Force обявиха още 1994 година, че планират създаване и въвеждане на програма, която да окаже пълен контрол върху климата. И освен това не крият, че искат пълно господство на суша, море и въздух. Амбиции, каквито има и Русия, каквито има и Китай.

САЩ обаче си позволиха да стигнат твърде напред, когато тръгнаха да разрушават озоновия слой с експериментите си с лазерни и химически оръжия. Учени разкриват, че е създаден и проект Prime Argus, който да създава унищожителни земетресения. Явно ХААРП не е единствената опасност, за която да се тревожим/ http://www.razkritia.com/ politikata.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!