Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И белгийците започнаха да ни връщат бежанци

30 000 със статут могат да бъдат докарани от Западна Европа обратно у нас

Най-мрачните прогнози на Общество.нет се сбъднаха. Предупрежденията, които отправяхме към родните политици през последните години да не се правят на много хитри, не бяха чути. Смятаха, че като раздават бежански и хуманитарни статути наред,

получилите ги ще заминават за Западна Европа и няма да чуем повече за тях. Груба грешка или още по-лошо – престъпление на национално ниво, както аргументирано твърдяха юристи още през 2013 година.

От няколко седмици шведите ударно започнаха да ни връщат нелегални емигранти получили статути у нас.  Новината от последните дни е, че и белгийците вече действат в тази посока и първите групи са кацнали на летище София.  На летището буквално всеки ден кацат самолети, които докарват групи с български документи.

По груби сметки в Западна Европа има около 30 000 нелегални емигранти, които са влезли там от България и които по всички международни спогодби, които страната ни необмислено е подписала, трябва да бъдат върнати обратно тук.

Като се добавят тези, които са у нас, чиито брой е неизвестен, защото границата ни не се контролира и през пътеки и гори влизат неустановен брой нелегални емигранти. Очакваните това лято десетки хиляди нови нелегални емигранти вече окончателно ще оформят ново малцинство с огромен потенциал за растеж.

Общество.нет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!