Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СТОП на задължителната ваксинация! Общобалкански протест на България, Македония, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна гора, и Словения

Ще ни помогнете ли да разгласим протест за право на избор за ваксините в България?

България на протест - ЗА право на избор за ваксините

Общобалкански протест на Македония, Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Словения и България.
СТОП на задължителната ваксинация!
От наша страна събитието се организира от фб. група "За или Против задължителните ваксини"

За България протестът се провежда във Фейсбук и навсякъде. По този начин всеки, независимо дали се намира в най-отдалеченото село или някъде по света, чрез включване в това събитие, чрез значка с някое от изображенията на протеста на ревера си, във фейсбук профила,

на работа, по улиците, на прозореца у дома и където намери за добре, ще заяви своя протест срещу задължителното ваксиниране и своето искане за право на избор.

В съвременното развито общество правото на избор и неприкосновеността на личността са императив, докато у нас по отношение на ваксинопрофилактиката подходът е авторитарен и противоречащ на гарантираното от европейското законодателство право на информация и избор.

Законът за здравето подлежи на субсумиране под редица норми, те са от различен ранг. Конституцията на Република България, европейската Конвенция за правата на човека и Конвенцията за защита на правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината, стоят НАД българския Закон за здравето, останал от тоталитарни времена, проформа напаснат впоследствие, но не изцяло към европейските актове и Конституцията.

Нашите деца са наша грижа и отговорност!
Дайте ни право на избор за ваксините!

https://www.facebook.com/events/369908026531635/

Ка Ми's photo.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!