Химтрейлите и контролът на човечеството – нищо по-лесно

Напълно фалшифицирани избори – с предварително известен брой гласове, „спонтанна революция“ – нещо като украинската, а дори и „самото настроение“ на хората на конкретна територия – всичко това е елементарно за тези, които управляват свръхсекретната програма «Cloverleaf», разраснала се до глобален мащаб.

Става дума за явлението химтрейли – следи от самолети в небето, подобни на обикновените инверсионни следи – а именно – за разпръскване над нас на микрочастици от алуминий, барий, радий, уран и стронций, както и нановируси, създадени в лаборатория. Това обаче официално никой не потвърждава – по темата цари пълно мълчание.

Накъде полетя „ангелът“?

Много хора по-рано възприемаха информацията за химтрейли, като още едно от плашилата на любителите на конспиративни теории, а сега дори и скептиците се отнасят към тях сериозно. Не случайно наричат химтрейлите беда за човечеството! Изследователите алармират: под химтрейлите на земята, по тревата и по листата на дърветата са намерени микрочастици от оксиди на барий и алуминий, както и проби от микроорганизми и вируси с неприроден произход.


Много западни учени смятат, че това може да бъде скритата причини за масовата и необяснима смърт на риби и птици в различни региони на планетата, неочаквани епидемии, които една след друга избухват „изведнъж“ и със завидна периодичност.

Един от първите, които съобщават подробности за химтрейлите е американският изследовател Майк Блеър. През 2001 г. той публикува в САЩ доклад, в който се посочва какво именно се разпръсква от самолетите: бацили и ентеробактерии, дехидратирани червени и бели кръвни клетки от човешка кръв с онкомутагенни параметри, ензими и бактерии, които се използват в лаборатории за промяна на ДНК. А за посочените соли на барий и алуминий – пръскането се организира в рамките на програмата на НАТО – радарната система RFMP: тя се основава на ефекта на отразяване на радиовълните, което позволява да се наблюдават различни обекти в три измерения (3D).


Оксидите на тези метали образуват химична завеса, като бяла мъгла, закриваща небето над облаците. Тази мъгла е в състояние многократно да засили ефекта на електромагнитната енергия, може да прави точни триизмерни карти и изобщо всякакъв вид триизмерни образи.

В същото време в доклада за първи път открито се появи и друга дума – HAARP. Разпилените в атмосферата химикали работят със системата HAARP – високочестотен предавател и мощен лъчев йоносферен нагревател, който в действителност може да е и психотронно оръжие с насочено действие.

А самите тези съединения потискат нервната и имунната система на човек. А когато душевното състояние на човека е потиснато (смачкано!), с него може да се прави всичко. Обострят се и всички видове заболявания, което пълни джобовете на световните фармацевтични гиганти, които отдавна и неведнъж са засичани в различни съмнителни проекти, включително в областта на биологичните оръжия.

В небето се разпръскват не само токсични метали, но също така и вируси, направени във военни лаборатории с помощта на генното инженерство, моргелони- синтетични влакна на базата на нанотехнологиите, които действат като изкуствени паразити. В медиите тези влакна са наричани също „косите на ангела“ …

Смъртоносната следа

В Латвия с темата за химтрейлите се занимава ениолога Юрий Лир (ениологията е модерна мултидисциплинарна наука, която изучава процесите на енергоинформационния обмен между човека и околната среда). В Латвия е сформиран екип, който включва лекари, химици, биолози, пилоти и радиоинженери, обезпокоени от химтрейлите.

- Такива изследователски групи има в Литва и Естония – казва за изданието „Saturday“ Юрий Лир. – Наскоро Естония бе домакин на международна конференция, посветена на химтрейлите, и в нея взеха участие специалисти по епидемиология и микробиология, които се занимават със създаването на наноовируси и работят по военни програми. Целта на срещата – не само да се обсъди проблема, но също така и да се реши: как да живеем по-нататък? В края на краищата, проблемът с химтрейлите се отнася за всички, а от изкуствените вируси, които се пръскат от самолетите върху различните региони, не спасяват дори и противогазите …

Хората обикновено бъркат химтрейлите с обикновени инверсионни следи от самолетите. Инверсионните следи са конденз, почти прозрачен. Това, по същество, е водна пара. Такива следи изчезват пред очите ни. Но химтрейлите висят във въздуха в продължение на няколко часа на ниска височина, разгръщат се на широки ивици, след което покриват небето с бледа мъглива мараня. Да сте виждали подобно нещо?

Като се започне от 1997 г., когато темата с химтрейлите започва да се експонира сериозно, в САЩ и Канада изследователи са натрупали впечатляваща колекция от фотографии и свидетелства на очевидци, описващи странни явления в небето. Учени от различни страни са събирали след появата на химтрейлите – на земята, от тревата и листата странни химически съединения, които не се използват в обикновената индустрия, и не са „продукт“, който се излъчва от ауспусите на автомобилите или от комините на конвенционалното производство.

А американският микробиолог Халах Macy е намерил редкия и изключително опасен грипен вирус V2, който обикновено се среща само в лабораториите. Редакторът на седмичния вестник «The Files» George Filer публикува доклади на учени, в които се казва: у хората веднага след като видят химтрейли в небето, се откриват странни заболявания, подобни по симптоми на атипичния грип.

Потискане на заплаха – или мозъците?

- Скоро започнаха да коментират във водещи световни медии много изследователи – и с всеки изминал месец все повече и повече – подчертава събеседникът. – Но ние не говорим за някаква масова лудост на учените, а за проблем, с който все по-често се сблъскват хиляди хора. Имаше дори едно мнение, че американците след събитията от 11 септември, са създали някакъв химичен състав за „потискане на агресията“: той се разпръсква в небето, а на земята а след това хората „стават добри.“ По-скоро, те не стават добри – просто започва да се блокира мозъчната им дейност.

Учените, които събират на земята и от листата това, което пада от небето, са намерили дори микрочастици с уран. Ние и други групи, получаваме голям брой доклади на хора: „без видима причина“ след като те виждат в небето загадъчните следи от самолети, изведнъж се влошава тяхното здраве; в градините загива целият разсад; на листата се появява „странна химия.“

А миналата зима учени от САЩ и Белгия буквално са изумени, когато събрания около къщата „сняг“, който паднал веднага след химтрейлите не се топи, а от него се получава странна стопилка , когато е подложен на открит огън. И каква беше изненадата ми, когато получих същата информация от нашите латвийски активисти градинари, които живеят целогодишно сред природата! ..

До около 2012 г. официални лица в Европа, САЩ и Канада твърдят: химтрейлите – това е опит чрез генно инженерство да се създадат специфични условия в небето така , че да не влияе пагубно слънчевата радиация и да се намалява парниковият ефект.

Има програма «Cloverleaf»

Тя вече е официализирана, а нейната съставка е генното инженерство с компонент – химтрейли. Но какво се крие зад всичко това? Конкретно и точно: без обявяване на война се случва чудовищно насилие над хората, води се истинска война срещу цялото човечество!

Има и по-тъжна конкретна информация. Наскоро в лаборатории правят извод: в това, което се разпръсква от самолети, има самостоятелно сглобяващи се наноструктури, работещи на принципа на псевдо микроорганизмите и микрочастици, използващи уран като батерия, за да се активират.

Освен това в последните проби от химтрейли са открити агенти на вирусите Ебола, холера, Атипична пневмония, коронавируса MERS-CoV, нови видове организми, причиняващи нелечими форми на псевдотуберкулоза във всички вътрешни органи на човека, симптоми на СПИН.

Към тази „коктейл“ в последно време се добавят онкомутагени – активни вещества, съсипващи генетичната програма на всички живи организми – и на първо място на човека – в посока ракови образувания. Всичко това се случва във въздушното пространство на САЩ, Канада, Европа, Близкия Изток, Австралия, скандинавските страни, балтийските държави. И в латвийското – също …

Управляемата революция

Твърде много хора … -Химтрейлите са „всеобхватно зло“, – казва Юрий Лир. – Така например, никой не е анулирал програмата за обезлюдяването на Земята до „минимално разумно ниво“, споменато в „заповедите“, издълбани на прословутите „скрижали на Джорджия.“ За да разберем това трябва да се върнем назад във времето – в средата на 1960-те години. Тогава световният елит разглежда дългосрочна перспектива за развитие на човечеството като цяло, както и възможността за обезпечаване на абсолютна власт над световните финансови и природни ресурси на Земята.

И „силните на деня“ (надполитически фигури с огромна власт, финанси и контролирани медии) правят сериозни заключения. Още през 1966 г. в САЩ за първи път е публикуван официален документ, въз основа на който се предлага да започне работа по създаването на технологията на контролираната атмосфера – предшественикът на «Cloverleaf». „Тогава започват обширни експерименти в най-тайните центрове в САЩ – Base Daguey и във Форт Детрик (основна военна лаборатория за изследване и производство на бойни вируси и патогени).

Към днешна дата се знаят имената на повечето учени, които са участвали в тази програма. Някои от тези учени са участвали в програмите с най-високо ниво на секретност, включително и взаимодействие с неземна цивилизации. Но това е друга тема …

Днес едва ли някой не знае за теорията на „златния милиард“ – намаляване на населението на света, на базата на много точни изчисления: колко хора планетата може да изхрани и с какви ресурси разполага. В „златния милиард“ има представители на САЩ, Канада, Австралия, Япония и Западна Европа.

За да този един милиард са достатъчни още два – хора „втора класа“ от трети страни, които да служат на световния елит. Отдавна е приета дългосрочна програма за намаляване на населението на планетата и, разбира се, как да се контролира. Това не е теория на конспирацията. Всичко е на повърхността! Просто човек трябва да бъде в състояние да мисли, да анализира, да сравнява факти …

Между другото понякога ме питат защо няма новини от летището в Рига? В крайна сметка от там излитат летящите цистерни – огромни самолети на базата на „Боинг“. Първо, ние получаваме информация от летищни работници, които, по очевидни причини, няма да бъдат цитирани в медиите.

Те разказват за „странни варели“, които се товарят в такива въздухоплавателни средства, за специфични самолети на известни търговски авиокомпании, които летят по маршрути за разпръскване на химтрейли. Второ, никой от местните работници няма отношение към споменатите програми за международни отношения, всичко е под надзора на не латвийски структури, страната ни осигурява само външна „защита“. Но въпреки тази секретност нищо не може да се скрие ..

Как да се предпазите?

Как да се предпазим oт химтрейлите? – Има райони, свободни от „трасиране“: местата, където за силните на деня, грубо казано, се „отглежда храна.“ Това са зоните на субтропиците в Америка и Африка, някои острови в океаните. Скоро ще се появи и карта, на която ще бъдат отбелязани „местата с химтрейли“ и без тях. Вече са подготвени и скоро ще бъдат публикувани маршрутите на самолетите, които ръсят с химтрейли. С това се занимават учени по целия свят …

По време на проучването на проблема с химтрейлите многократно е поставян въпроса: а какво се случва с „владетелите на света“, за тях тази „небесна радост“ не е ли вредна? Да, не е вредна. Практически всички те вземат антидоти, препарати, които елиминират последиците от химтрейлите.

Можем ли да се предпазим? Можем. Има определени техники, основани на биорезонанс, хомеопатични лекарства, които помагат да се изведат от организма радионуклиди и уранови частици. Но това не е цел на тази публикация, защото във всеки конкретен случай лечението е индивидуално, – казва Юрий Лир.

Засегнатите органи на човека сякаш сигнализират, разпространяват импулси с определена честота, като вируси и бактерии.

И специална апаратура ги улавя. Лекарят, който управлява тази апаратура, подава към човека електромагнитна вълна с такава честота, която съответства на честотата на здраво тяло. Това е неприемливо за бактериите и микробите, които загиват и организмът започва да възстановява баланса си. /nepoznato.energetika-bg.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!