Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Волен Сидеров: България е на прага на война

Пред Трета световна сме заради решението САЩ да дадат оръжие на Киев, предупреди лидерът на "Атака"

"България е на прага на война", смята лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Той предупреди, че страната ни може да бъде въвлечена във военни действия заради разрешението на Барак Обама да снабдява Киев с оръжие. България живее в тревожна военна обстановка. Само преди броени дни конгресът на САЩ разреши на Барак Обама да снабдява нацистката хунта в Киев с оръжие.

Това означава, че ще има ответни действия от страна на Руската федерация, а България ще бъде въвлечена още повече в тази конфликт", обяви Сидеров от парламентарната трибуна в декларация от името на партията си.

Той изброи и факторите, които засилват тази опасност. "В момента във водите на Черно море има американски кораби. На българска територия се позиционират ракети на НАТО. Ще се открива команден център на НАТО. Ще се проведат 22 военни учения на българска територия. Това означава, че България е на фронтовата линия".

Сидерлов припомни, че вчера е казал това в комисията по отбрана, но "всички се правели на разсеяни, когато изнесъл тези факти. "България се намира на прага на война. За пореден път казвам на управляващите: Вземете се в ръце. Обявете неутралитет, докато не се разреши този конфликт. Всичко друго означава, че ще участваме в една евентуална Трета световна война", призова Сидеров. /БЛИЦ

Москва каза какви ще са последствията, ако Киев получи оръжие от САЩ

САЩ доставят 50 танка тип Брадли на Украйна: Европейците са разгневени
U.S. Ships 50 Bradley Tanks to Ukraine: Europeans Are Furious

Служител в АНС: Заради огромния си дълг, САЩ тласка Европа към война с Русия

САЩ: Трябва ни трета световна война, за да излезем от кризата!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!