Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте истината, която "Ал Джазира" казва за България! (ВИДЕО)

Доживяхме от Катар да ни съобщават нещата, които не искаме да си признаем

Година преди да направи филм за съседната ни Македония, катарският телевизионен канал "Ал Джазира", наричан "Арабският CNN" направи подробен репортаж и за България. Тогава в страната вървяха несекващи протести, но не това е най-важното.

Медията изпрати в страната ни журналиста Глен Елис, за да разследва многократните сигнали за корупция по високите етажи, както и причината за продължилите с месеци демонстрации преди година.

Материалът на Елис е представен с думите:

„От повече от година насам България - модерна държава-членка на ЕС се бори със своята противоречива история и се разкъсва по кой път да поеме." В самото видео пратеникът на "Ал Джазира" споделя мнението си, че Комисията за разсекретяване на досиетата на бившите агенти на ДС е показала шокиращи разкрития.

„Този орган разкри, че много от тези, които са се издигали в годините след края на Студената война, споделят общо минало – преди са имали своите роли като шпиони и информатори за твърдолинейния диктатор от съветската епоха Тодор Живков. Сред бившите сътрудници има премиери, президенти, епископи, бизнесмени и топ журналисти“, казва Глен Елис.
Но най-добре вижте самия филм!/БЛИЦ

Кой свали Тодор Живков, но остави комунистите на власт?

Без САЩ комунизма нямаше да се роди

Списание „Американски Евреи” от 10-ти септември 1920 година пише: „Болшевишката революция в Русия беше работа на Еврейски мозъци, извършена от Еврейско недоволство, чрез Еврейско планиране, чиято цел е да създаде Нов световен ред...

Корпоратокрация? Това е глобалната империя на световната комунистическа върхушка

Защо Западът не разреши да бъдат съдени комунистите [Видео]

Защо САЩ са основните поддръжници на комунизма по света? [Видео]

Плевнелиев откри приоритета за България: Киноиндустрията - Цялата страна снимачна площадка за филми на... ужасите? - такъв декор бил най-евтин

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!