Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България е първата страна в световната история, която е на път да предаде сътрудниците си в чужбина

България

Правителството предава чуждите граждани рискували живота си за българското военно разузнаване

България е на път да стена единствената страна в цялата световна история, която предава чужденците, които са сътрудничели на военното й разузнаване.

Според разкрития на вестник Преса предстои да се извърши едно безпрецедентно предателство към тези, които са рискували всичко, за да помагат за националната ни сигурност. Най – вероятно това се прави по поръчка отвън, а не е налудничава инициатива на нашите управници.

Според Преса, военният министър Николай Ненчев декларирал вчера, че е твърдо решен да разсекрети досиетата на чуждите граждани, работили за военното ни разузнаване.

Най-малкото, което българската общественост трябва да поиска е незабавната оставка на министъра на отбраната.

Очертават се няколко основни линии по които се разгражда сигурността на България:

1. Подмяна на историята, чрез пренаписване на учебниците, подкрепено от медийни изяви на получатели на пари от финансирани от чужбина неправителствени организации.

2. Продължаващо отслабване на почти изчезналата българска армия, за да се създадат условия да се подмени с настанена у нас чужда.

3. Предаване на чужденците, работили за военното ни разузнаване, което неминуемо ще доведе до абсолютен срив на доверието в българската държава и бъдещ отказ на всеки потенциален сътрудник – чужденец. Това ще направи военното ни разузнаване безсилно и сляпо.

4. Подмяна и промяна на състава на населението на страната, чрез съдействие на вноса на големи мюсюлмански общности, като уж военни бежанци прииждащи от Турция, в която няма война. Една от предполагаемите цели на този процес е източноправославните християни у нас да станат малцинство.

5. Съдействие за промяна на етническия и религиозен състав на България и чрез икономическо стимулиране на прекомерна раждаемост на малограмотни и нежелаещи да се интегрират в обществото общности.

6. Затвърждаване на пагубната концепция за забрана протекционизма и защитата на родното производство, чрез прилагане на вредната теория за неограничено отворено общество. Разпродаване на природните богатства на чужди концесионери на безценица. Изместване на българските фирми от транснационални корпорации. Подкрепа за създаващия условия за икономическо поробване на европейските държави договор за Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции – ТТИП.

7. Подготвяне на съзнанието на населението на България, да бъде пасивен наблюдател на въвличането ни в настъпващия икономически, политически и може би дори военен сблъсък между Запада и Изтока по цялата линия на Източна Европа, който създава предпоставки за катастрофални последици.

Възмутеният гражданин, Общество.нет

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!