Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Не разрешават да се продава българско лекарство против СПИН и рак?!

Как родната бюрокрацията спъва цяло революционно откритие? Ето как...

Твърди се, че български учени са открили лекарство срещу четири вида рак и СПИН.
Революционното лекарство вече е отчело зашеметяващи резултати срещу рак на простатата, рак на матката, рак на панкреаса и рак на дебелото черво. Отчетени са и положителни резултати при ХИВ-позитивни пациенти.

Засега лекарството се прилага неофициално и няма да го намерите в аптеките, а причината според създателите му е в тромавата ни бюрокрация. 

Ето няколко думи от самите създатели на медикамента: „Това  лекарство е добро за четири основни вида рак - простата, панкреас, дебело черво и матка. Това е така, защото за тези типове рак се смята, че възникват на вирусна основа и нашето лекарство атакува проблема, унищожава вируса, изчиства проблема, след това се възстановява и регенерира органът.”.

Относно лечението на СПИН-а учените споделят, че лекарството е тип ваксина, чрез която се вкарва вирус, създаващ  антитела и така СПИП-а става лечим.

Лекарството вече е минало доста тестове, върху животни и клинични изпитания върху пациенти.

Но се появяват хиляди проблеми при пускането му на пазара...

Всички документи сме предоставили на агенцията. Срещаме много сериозни спънки, вероятно заради субективните фактори - бюрокрация, корупция, или просто не сме намерили някъде пътя, има го и егоизма, завистта. Но според мен корупцията най-вече”, коментират създателите.

Да си представим, че това лекарство не е панацея на всички видове рак, но и на тези четири вида поне, може да се помогне и да се спасят животи. От тези 25 000, които умират, ние да помогнем на 10% или 20%, ами човешкият живот не се измерва с цифрите”, допълни Димитър Савов.

Източник: dariknews.bg, lentata.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!