Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Скандален законопроект за окупация на България от американски и други чужди войски е внесен в НС - Има ли мистерия около законопроекта за батальона на НАТО в България

България в НАТО и НАТО в България
"България в НАТО и НАТО в България"

glasove.com: Има ли мистерия около законопроекта за батальона на НАТО в България

Малко преди да изтече вчера работният ден на деловодството на парламента, Министерският съвет внесе законопроект, с който се узаконява разполагането на батальон на НАТО в България. Новината бе и продължава да е водеща за много електронни издания. Неочаквано обаче тя мистериозно изчезна от сайта на „Дневник“ и други издания, смятани за близки до управляващите. Това е, меко казано, необичайно.

Според наш източник късно вчера законопроектът е оттеглен от деловодството на НС. Справка в сайта на Народното събрание обаче показва, че законопроектът не е свален и присъства официално на страницата като „Законопроект за ратифициране на Споразумението за поддържане на гарнизон (GSA) между Република България, представяна от Министерството на отбраната, и Върховното главно командване на обединените въоръжени сили в Европа (SHAPE) относно Базова поддръжка на Модул на КИС със способности за развръщане (DCM), 2-ри Свързочен батальон на НАТО (2NSB).

Независимо дали скандалният законопроект е оставен в „чакалнята“ на парламента за по-спокойни  времена, свалянето на новината в точно определени сайтове буди някои съмнения. Дали не са били уведомени да не натягат положението? И ако е така, КОЙ го е направил? /http://glasove.com/novini/49230-ima-li-misteriq-okolo-zakonoproekta-za-batalyona-na-nato-v-bylgariq

yphalachev.blogspot.com.au: Скандален законопроект за окупация на България от американски и други чужди войски е внесен в НС

Официалните власти в Украина планират да похарчат 3,8 милиарда долара от заема, която ще бъде предоставена от Международния валутен фонд, за  американски оръжия, пише Deutsche Wirtschafts Nachrichten.
Агенцията не разкрива колко милиарда от 16 милиардния заем ще изхарчи България за американски оръжия, за стимулиране на американския военно-промишлен комплекс и колко ще налее във касичките на НАТО.

Народното събрание след бомбардировките на София  от  САЩ и Великобритания.

Общо 689 177 485 лв. струва на България участието на наши военни в мисиите на НАТО.

Парите са изразходвани в периода на членството на България в Северноатлантическия пакт от 2004 до 2014 година. Нашият членски внос в НАТО последните години варира между 15  и 24 млн. лв. годишно.
Години наред се източва и бездруго орязаният бюджет на МО за подкрепа на американските агресии в Ирак и Афганистан и се източват средствата на флота за ремонти,поддръжка и подготовка в чисто политическото "участие на българска фрегата" в съвместни действия в Средиземно море“.

В деловодството на Народното събрание бе внесен законопроект на Министерския съвет, с който се узаконява началото на окупирането на България с разполагането на батальон на НАТО на територията на България.

В България дори по време на "Варшавския договор", не имало постоянно присъствие на чужди войски.

Законопроектът е съзнателно внесен с неразбираемото за повечето хора наименование: „Законопроект за ратифициране на Споразумението за поддържане на гарнизон (GSA) между Република България, представяна от Министерството на отбраната, и Върховното главно командване на обединените въоръжени сили в Европа (SHAPE) относно Базова поддръжка на Модул на КИС със способности за развръщане (DCM), 2-ри Свързочен батальон на НАТО (2NSB)?


Бомбардировките на София  от  САЩ и Великобритания.

От 15 март започва съвместна тактическа подготовка на военния полигон „Ново село“ с участието на сили и средства от Сухопътните войски на САЩ и наши военни. В учението ще участват 350 американски военни, до 50 единици бойна техника, сред които и четири танка, 13 хеликоптера, друга поддържаща и осигуряваща техника.

Това, което нарича себе си „български политически елит”, особено настоящата 5 партийна коалиция от ДПС,ГЕРБ,РБ,АБВ и ПФ,очевидно вече е добило статута,на американска колониална администрация.

Следващите четири месеца САЩ ще разширят своя ангажимент към ученията "Атлантическа твърдост" с разполагане на бригада в Румъния и България, заяви командващият 173-въздушно преносима бригада полк. Майкъл Фостер, цитиран от "Спутник" и много наши издания.По рано ни предупредиха "Мислете за ученията "Атлантическа твърдост" като за непрекъсната, целогодишна, поредица от учения"?!

Бомбардировките на България и София  от британските ВВС и ВВС на САЩ.

Плацдарм за всяка голяма операция на САЩ и НАТО  е авиобаза "Безмер", след като алиансът я ремонтира за 60 милиона.Така там вече ще могат да кацат и най-големите военнотранспортни американски  самолети.
НАТО подготвя изграждането на комплекс от военноморски комуникационни системи за командване и управление на кораби, който ще бъде разположен във Варна.

Подобна непрекъсната, целогодишна, поредица от учения звучи зловещо.
Нашите американски ментори смятат, че не могат да разчитат на българския елит, защото с основние подозират, че е крипторуски по мафиотска линия. България бе принудена да нареже най-страшните си оръжия под американски натиск.Унищожихме 24 пускови установки със  72 ракети Р-300 ,с боен радиус 300 км. Нарязахме и най-модерните си ракети СС-23 с далекобойност 400 км - 8 пускови установки и 24 ракети за тях. СС-23 и бяха страшилище за турците,защото не можеха да ги прихванат.Носеха и касетъчни бойни заряди и ядрени заряди.
Имахме изградени складове за ядрени боеприпаси.Плановете бяха в случай на необходимост да бъдат доставени  за 24 ч.

И върхът на наглостта:паметник на американските пилоти, загинали при бомбандировките на София и избили и ранили хиляди цивилни и невинни БЪЛГАРИ.

Целите на нашите ракети бяха натовски обекти и бази основно в Турция.
Унищожаването на най-модерните ни оръжия беше абсолютно условие да ни приемат в НАТО.

РАЗРУШЕНА СОФИЯ

САЩ ни натиснаха да махнем ракетите си под давление на Турция. Турски генерали си признаваха, че ги опасяват българските СС-23,а за САЩ, Турция беше стратегически партньор.

Тогава поискаме нови, по-мощни реактивни артилерийски системи за залпов огън и ескадрила нови самолети.
Не получихме нищо. Казаха ни да си купим.

И всичко това се случва в момент,когато Германия и няколко западни държави,разкритикуваха главнокомандващият силите на НАТО в Европа американският генерал Филип Брийдлав поради “опасната пропаганда и преувеличаването на военната роля на Русия”, съобщава авторитетното германско списание “Шпигел”.

“Шпигел” пише още,че "В Берлин вече си задават и въпроса дали американците не се опитват да провалят усилията на Ангела Меркел за положително дипломатическо решение на украинската криза.

Германският министър на външните работи Франк-Валтер Щайнмайер лично се е намесил и разговарял с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг:
“Истината е, че на два пъти лично се обадих в НАТО, когато ставаше въпрос за разминаване на нашата информация и тази от НАТО и САЩ”, призна самият Франк-Валтер Щайнмайер".

 Това се допуска в момент,когато Жан-Клод Юнкер се обяви за създаването на европейска армия и канцлера на Германия Ангела Меркел предвижда създаване  на общо хуманитарно и икономическо пространство от Атлантика до Тихия океан, идеята за "Голяма Европа".Тази идея на Ангела Меркел, от "Лисабон до Владивосток",очевидно включва Москва,,но не Вашингтон.

http://yphalachev.blogspot.com.au/2015/03/blog-post_14.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!