Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фалун Дафа излекува увеит (изключително болезнено очно заболяване)


82-годишният г-н Хуанг Шиченг

Представяме ви един от многото интересни примери за здравните ефекти произтичащи от практикуването на Фалун Гонг (Фалун Дафа) публикувани на Minghui.org

Какво е увеит? Увеитът е очно заболяване, което причинява възпаление, зачервяване и подуване на очите, замъгляване на зрението, и е изключително болезнено. В напреднал стадий може да причини пълна загуба на зрението.

Медицинското му лечение отнема най-малко месец. Но дори и след лечение симптомите могат да се появяват един-два пъти годишно. Не може да се излекува напълно.

Г-н Хуанг Шиченг (Huang Shicheng) започва да работи в пощенска станция в област Тайнан от ранна възраст. Заради усърдния си труд е повишен в управител на девет пощенски станции в Тайнан. През 1998 г., когато наближавало време да се пенсионира, той заболява от акутен увеит. Лекарите му казали, че може да ослепее от тази болест, и че те не могат да направят нищо.

"Когато увеитът се появяваше очите ми се подуваха и замъгляваха, и накрая почти не можех да виждам", споделя г-н Хуанг.

Около 2000 г. негов приятел му казал за Фалун Дафа. Г-н Хуанг се зарадвал като чул, че Фалун Дафа може да подобрява здравето и решил да изпробва практиката. Така започнал да прави упражненията на Фалун Дафа по 3 часа рано сутрин всеки ден.

Тогава станало чудо. Възпалението на очите му изчезнало и никога не се появило вече. Така той продължил да практикува Фалун Дафа през следващите 14 години.

Сега г-н Хуанг е на 82 години. Той е енергичен и изглежда много млад за възрастта си. Движи се бързо, като млад човек и чувства много лекота при ходене. Той има едва няколко бръчки и посивялата му коса започва да възвръща черния си цвят. /Minghui.org

*Духовната практика Фалун Гонг (Фалун Дафа) набира голяма популярност в Китай през 90-те години. Много скоро управляващият в страната режим открива, че броят на последователите на това движение превъзхожда броя на членовете на комунистическата партия, при това популярността на Фалун Гонг продължавала да расте. Затова, през 1999 година Фалун Гонг е обявен за незаконен в Китай. Репресиите и преследванията на Фалун Гонг в Китай продължават и до днес, съпроводени от арести, затвори и изтезания, които често водят до смърт. 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!