Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Намаляване на населението - Нов Световен Ред КОМУНИЗЪМ и Римски клуб

Ан Бресингтън
Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Гръцките и римските клубове, които са били форма на сдружаване, са коренно различни от днешните. Докато предишните клубове са били свободни дружества без никаква друга цел освен компаньонската, модерните имат строго определена цел - официална или неофициална.

Една от първите клубове се откриват в Англия през средната на XVII в. се появяват и политическите, и по-сериозни клубове. Най-изявени са били литературните, артистичните, социалните и политическите клубове. Много от тях са играли твърде важна роля за определяне на литературния и художествения вкус, служели са като неофициални, но налагащи се арбитри.

През XIX и  XXв. започват да възникват и дамски спортни клубове.

Римският клуб, предмет на вниманието ни, няма нищо общо със съществувалите преди него. Основан е сравнително късно - през 1968г. и оттогава до днес е играел централна роля за налагането на глобална неомалтусианска политика, която следва да установи мизерия и смърт на световното население. Целта на леновете на клуба е намаляване на населението на нашата планета и ограничаване на технологиите. По собствената се преценка те представляват сбор от 100 души - много влиятелни фигури, като се започне от бившия президент на САЩ Джими Картър и се стигне до холандската кралица Беатрикс. Те непрекъснато публикуват свои проучвания, като изискват радикален контрол върху прираста на човечеството и развитието на индустрията и земеделието. Изработили са вече плана за XXI столетие. Не пресконференцията във Вашингтон Александър Кинг и Бертранд Шнайдер заявиха, че вече са готови за първата глобална революция, а Кинг, който е от основателите на Римския клуб, е един от шефовете на Британската разузнавателна служба. Б. Шнайдер  е главен секретар на клуба. Те съобщават, че докладът ,,Първата глобална революция" е един от най-важните досега във връзка с ограничаването на прираста на населението. Щял да бъде отпечатан в 1 милион екземпляра и преведен на 19 езика.

Не е тайна, че целта на Римския клуб е установяване на Нов световен ред.

Новият Световен Ред е КОМУНИЗЪМ: Австралийският конгрес разобличава Новия световен ред [Видео + Audio]

Ан Бресингтон подчертава, че Римският клуб, в който членуват Тед Търнър, Буш, Горбачов и общо взето всички, които дърпат конците, никога не се е отказвал от идеята за световно господство на КОМУНИЗМА...

"През 1987 г. Михаил Горбачов, също член на Римски клуб, каза: Вървим към Нов Световен Ред, светът на комунизма и никога няма да се върнем назад"

Според тях световното затопляне и рязкото изменение на околната среда представляват сериозна заплаха за съществуването на нашата планета и поради това било необходимо да се премахнат всякакви демократични мерки и да се заместят от драконовски в целия свят. Според Кинг единственият път за успех на земното кълбо е Нов един ред на света. Те искат също да наложат втори съвет за сигурност към ООН  - Съвет за сигурността на околната среда. Това ще бъде глобална екологическа полицейска сила. Препоръчващ също така намаляване - задължително и драстично - на консумацията на енергия в цял свят. И за да се намали консумирането на енергия, предлагат да се постави глобална енергийна такса, която ООН ще събира. В условията на новата глобална система държавите няма да имат почти никакви права за сметка на задълженията им, които ще пораснат още повече.

В този доклад е намерила място и друга нова идея - правото на намеса в интервенция. така бе направено в Ирак. Никъде в доклада не се говори тези изменения да станат по демократичен път, напротив, казва се чрез сила да се отслабят отделните държавни управления, заявява цинично: ,,Ние трябва да определим границите на демокрацията". Клубът от Рим още от създаването си се е стремял да промени мисленето на населението чрез политиката на елита. Те умишлено преувеличават настъпилите промени в околната среда и предстоящите катастрофи на нашата планета с единствената цел да уплашат световното население и да го накарат да приеме като нормални тъмните планове за намаляване на човешкия прираст чрез масовата смърт. Напоследък за членове на този клуб се привличат лидери от бившия Съветски съюз, например Евгений Примаковдиректорът на Световния институт по икономика и международни връзки. Съветски съюз винаги са имали страх от проблема с нарастващото китайско население. Само през 20-ти век цели орди китайци независимо, че границата е добре охранявана, преминават и се заселват в Сибир - район, много слабо заселен с руснаци. Средният Изток, Африка и целият ислямски свят са сред много важните въпроси, които занимават клуба от Рим. Съсредоточаването на болести, войни и глад в тези райони е било най-цинично използвано за осъществяване на целите и намеренията на този клуб, В момента усилено се разработва въпросът за използването срещу арабски държави ,,хранително оръжие" като отговор на тяхното ,,петролно оръжие".

http://illuminatibg.blogspot.com.au/2015/02/blog-post_93.html

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!