Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Учен откри лекарство срещу рака, медицинската мафия го унищожава

Роял Реймънд Райф
Роял Реймънд Райф

Какво става, ако някой е измислил устройство, което унищожава патогенни, бактерии, вируси и други заболявания без токсични процедури?

Ами ако същото устройство е лекарство срещу рака и може да унищожи раковите клетки чрез промяна на тяхната среда или с електронни и ултразвукови вълни?

Истината е, че този метод е бил открит много отдавна. Изследователят, който е направил и усъвършенства това устройство, носи името Роял Раймънд Райф, но бива съсипан от медицинската мафия.

Търговията с човешки живот, не е приоритет само на черния пазар, но и на големите фармацевтични компании по цял свят. Милиони лекарства със съмнителен терапевтичен ефект и куп странични усложнения се произвеждат всяка година. А резултатите невинаги са в полза на човешкото здраве.

Вицът „Като видях ефектите от лекарството, реших да си остана с хремата“ става все по-актуален. Но какво се случва, когато някой изобретява лекарство срещу рака без медикаменти, и защо единици знаят за него?

Роял Риф създава технология, която и днес се използва в оптиката, електрониката, химията, биохимията, балистиката и авиацията. И забележете — лекува рак! Той представил микроскоп, който унищожава ракови клетки и според всички резултати за това време, е бил авангардно устройство, но за съжаление в последствие е разрушен.

Райф неуморно открива основните резонансни честоти на голям брой микроби, които той нарекъл индивидуални спектроскопски подписи. Всяка молекула показва уникално електромагнитно колебание, т.е. има собствен енергиен подпис. Благодарение на използването на резонантните дължини на вълните, микроорганизмите, които не могат да се видят на бяла светлина могат да се открият само при определена честота (цвят), който резонира с техния уникален спектроскопски подпис.

Роял Райф открил по този начин и вируса на рак при хората, а туморните клетки превръщал нормални, и то само с помощта на модулиране на честотите, на които те се излагат.

Райф си сътрудничи с водещи учени и лекари на своето време, които са потвърдили и са подкрепили различните дейности на работата му. Едно от най-големите му откритият е лекарство срещу рака, което не уврежда организма, не пречи на здравето и може да лекува хора дори в терминален стадий, пише mkd-news.com.

Методът действа, като чрез специална технология се постига увеличаване на интензивността на основните резонансни честоти, на които са изложени микроорганизмите, поради структурното натоварване, те първо се свиват, а след това се разпадат. Райф нарича тази честота „смъртоносна честота“, но най-важното от всичко е, че на околните тъкани не се причинява никаква вреда. И в крайна сметка човек се възстановява.

Откритието е историческо. Краят на болестите идва още през 1940 година. Но какво се обърква и защо едно от най-големите открития в борбата срещу рака изчезва безследно?

Фармацевтичната мафия съсипва уникалното лекарство срещу рака на Роял Реймънд Райф

Финансови конфликти и сблъсък на интереси провалят едно от най-големите открития на 20 — ти век — създаването на нетоксично лекарство срещу рака. Роял Реймънд Райф, легендарният учен, записал името си със златни букви в историята на медицината, постига невероятен успех с техниката си за лечение на вируси чрез ултразвукови вълни. След години изследвания Роял Реймънд Райф успява да открие честотата, която унищожава херпес, детски паралич, менингит, тетанус, грип и други опасни вируси. И през 1934 година открива кабинет в Южна Калифорния, където прилага лечение срещу рак, дори на пациенти в терминален стадий.

Само след 10 дни е заключено, че 86,5 % от всички пациенти са напълно излекувани. Новото лекарство срещу рака, или по-точно метод на лечение на рака, действал безотказно. След още 4 дни настройки на честотата, Райф успява да излекува и останалите си пациенти. При това без инвазивно и токсично лечение, като унищожава само раковите клетки.

И точно тогава всичко се променя.

На 20 ноември 1931 година 44 души, избрани от елита на бизнеса и науката се събират на банкет, на който Райф казва „Край на болестите“. Той е убеден, че новият метод на лечение, ще направи истинско чудо в света на науката и медицината. Сред гостите на събитието обаче са Морис Фишбейн, Макс Гарисън, Хари Хоукс. Мориш Фишбейн веднага се заинтересува от откритията на Райф и следващите три години се оказва сред най-близкото му обкръжение. Фатална грешка, която му струва епохалното откритие след това.

Фишбейн е бизнесмен и търси единствено финансовата изгода, мамейки известни учени. Години по-рано успява да измами Хари Хоукс в съдружие, за негово билково лекарство срещу рака, което оставя създателя си беден, а Фишбейн по-богат и от Крез.

Въпреки че според споразумение помежду им Хари Хоукс трябвало да прибере едва 10 % от печалбите, но след девет години сътрудничество той не получава нищо. В крайна сметка се отказал от съдружието и решил да работи сам. Фишбейн бързо провалил успеха му, задействайки влиятелните си връзки. За 16 месеца, ученият колега на Роял Реймънд Райф бил арестуван 125 пъти, малтретиран в затвора, а обвиненията били за медицинска практика без разрешение. И макар съдът винаги да отсъждал в полза на Хоукс, емоционалния стрес и тормози довели учения до лудост и той се самоубил. А формулата на лекарството изчезнала в сейфа на Фишбейн.

С Роял Райф подобен подход бил невъзможен, най-малкото защото Фишбейн имал фармацевтична компания и едно дело срещу нея би могло да предизвика обществено внимание, което било нежелано в момента. Освен това ставало дума за лечение на рак, което не харчи енергия, безвредно е и евтино при това.

Затова започнали бележки за лечението, части от безценното оборудване, което в крайна сметка принудило учения да прекрати тестовете с този метод. Всъщност, години по-късно учени разкриват, че фармакологичната мафия е застанала на пътя на Райф, а не толкова Фишбейн. Лекарствата носят милиарди на индустрията, а едно подобно лечение, при това безвредно съсипва бизнеса им.

Роял Райф потъна в забвение, откритията му бяха съсипани завинаги

Роял Райф почти успя да спаси света от всички болести, при това без лекарства, но медицинската мафия го унищожи. Един съвременен дон Кихот тръгна да се бори с великаните, но те се оказаха по-силни от него.

Роял Райф се изправи на пътя фармацевтична компания, която не желае да позволи открито му да получи широка употреба. Започват се целенасочени атаки — изчезват записки, поврежда се оборудване, а накрая се стига и до пожар на лабораторията. И въпреки че Роял Райф знае кой стои зад това, той нищо не успява да докаже. Не само неговите лични проучвания са унищожени — съсипана е и компанията, която му доставя безценните части за неговите уреди. Други получават подкупи, за да го изоставят.

Артър Кендъл, който работи с Роял Райф върху вируса на рака, внезапно получава подкуп от 250 000 долара и изчезва в Мексико. Д-р Джордж Док получава отличие и огромни дарения. Всички, които са ползвали метода на Райф за лечение на рак, неочаквано се връщат към предписването на лекарства.

Пожар унищожава лабораторията „Бърнет“ в Ню Джърси, точно когато учените, които работят там обявяват постиженията на Райф и ефективността на работата му. Полицията също се намесва — обявяват половинвековния труд на Роял Райф за противозаконен и го арестуват.

Компанията за честотни инструменти, която единствена произвежда инструментите за Райф фалира. Лекари, които са работели с него са заставяни на сила да се отричат от трудовете му. Фармацевтичната мафия унищожава не само откритието му, но и всички, които са свързани с него. А Роял Райф, човекът, който открива лекарство срещу всички болести умира на 83 години, след като взима смъртоносна комбинация от валиум и алкохол.

Заключението, което малцина негови последователи днес правят, е, че глобалните усилия за борба с рака и другите заболявания са обречени заради фармакологичната мафия. Произвеждат се нови и нови по-скъпоструващи лекарства уж за лечение на хората, а всъщност се дават фалшиви надежди. Тъй като истинските лекарства срещу рак и други болести са отдавна открити, но заради това, че могат да сринат фармакологичната империя, биват скрити или унищожени. /razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!