Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тайните на Ватикана: Черният папа контролира света?

Черният папа Адолфо Николас и папа Франциск
Черният папа Адолфо Николас и папа Франциск

Кой стои на върха във Ватикана и черния папа ли управлява римокатолическата църква?

Мислите си, че папата е върховен глава на Ватикана и католическата църква? Но зад папата, който е облечен в бяло, стои друг върховен глава на Ватикана, католическата църква, илюминатите, масоните, ЦРУ, ФБР и това е черният папа!

В мрежата се появи нов заговор, който според теоретиците е свързан с една-единствена личност – черния папа.

Той е най-могъщият човек на света и зад стените на папския дворец дърпа конците на банковата система, тайните служби и всички тайни ложи и организации, които се вярва, че управляват света. Става въпрос за новия генерал на йезуитския орден Адолфо Николас, наричан още „черния папа“. През 2008 година той наследява Питър Ханс Колвенбах и е 30-ят Преподобен генерал на „Обществото на Исус“.

Адолфо Николас и Питър Ханс Колвенбах
Адолфо Николас и Питър Ханс Колвенбах

Преподобния генерал на йезуитите Адолфо Николас и неговите 6 генерали всъщност контролират „Белия папа“ и Ватикана. Също така, под техен контрол са: илюминатите, ционистите, световния елит, съвета за външна политика към ЕС, масоните, както няколко тайни организации, чиито имена дори не сте и чували, пише puls24.mk.

Изявлението, че черен папа стои начело на Ватикана, се появи след като Бенедикт XVI подаде ръка на йезуитите малко преди оттеглянето си и прие те да са част не само от личната гвардия на папата, но и от политиката на църквата. В резултат на това новият папа Франциск е йезуит, а сред личните му съветници е дори Преподобният генерал на Обществото на Исус.

Титлата е най-високата в йерархията и всеки неин носител е длъжен едва ли не до живот да служи на ордена и да го ръководи. Генералът на ордена е по-висок от всеки друг чин, дори и от този на папата. Което го прави истинският върховен глава на Ватикана.

Малко известен факт е, че членовете на йезуитския орден имат за цел не просто да пазят папата, но и да контролират всички управленски структури на планетата.

През вековете те успяват да се внедрят в ислямския свят, в правителства, в тайни служби, дори в кралските домове на Европа и Азия. И за всички членове на ордена важи следното правило – безпрекословно подчинение на Преподобния генерал. Когото мнозина в момента наричат черният папа на Ватикана. /razkritia.com

Папа Франциск се кланя и целува ръцете на Ротшилд и Рокфелер (ВИДЕО)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!