Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Пилоти на Airbus 320 в шок: човек прелита на 100 метра от самолета

Пилотите на самолета били шокирани, когато “летящият човек” профучал покрай техния самолет, който бил на височина повече от един километър. Мистериозният човек мъж прелетял на 100 метра от крилото на Airbus 320 крило и изумил пилотите как се движи във въздуха. Пилотите не забелязали никаква апаратура на “летящия човек”.

Пилотите докладвали, че на радара не са забелязали този “Супермен”. Проверка, проведен от официална комисия не успяла да разкрие никакви парапланери, парашути или балони по това време в района. НЛЧ (неидентифициран летящ човек) се появил сякаш от нищото, а по това време Еърбъс 320 преминал Макълсфийлд и се насочил за приземяване на летището в Манчестър.

Комисията AIRPROX съобщи: “Пилотите за пръв път видели обекта, който летял на 11 часа и се намирал над самолета на около 100-200 метра. След това той прелетял на 100 метра от крилото на самолета с огромна скорост и се скрил от погледите на пилотите. Екипажът го видял за кратко, без да има време да го разгледа по-отблизо. Какво се е случило – ние не знаем. Това невероятно събитие остава загадка.“ /bg.checkonline4you.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!