Следвайте "Буднаера" в Телеграм

11 Септември 2001 (911) в 5 минути

Внимавайте със самолетите, вижте как могат да пулверизират сгради, също като атомни бомби - Как се стигна до това? Вижте в 5 минутното видео

11 Септември
Конспиративна теория


На 11 септември 2001, 19 мъже, въоръжени с макетни ножчета ръководени от човек на диализа в пещерна крепост на другия край на света, използвал сателитен телефон и лаптоп, за да режисира съвършеното проникване в най-сериозно охраняваното въздушно пространство на света, обезвредили пасажерите и специално обучените екипажи на 4 пътнически самолета, които за повече от час отклонили от курса им без да бъдат притеснявани от нито един изтребител - прихващач.

19-те, отвлекли самолетите, фанатично-религиозни фундаменталисти, обичали да пият алкохол, да смъркат кокаин и да живеят със стриптийзьорки с розови коси, успели с 2 самолета да бутнат 3 сгради в Ню Йорк, а във Вашингтон летец, който трудно карал едномоторна Чесна, успял да направи спираловиден завой на 270 градуса на височина 2438 метра с Боинг 757, да слезе на необходимата височина и да удари финансовия отдел на Пентагона, докато служителите му нищели мистерията, къде са отишли 2,3 трилиона долара, за които на пресконференция на предишния ден секретарят по отбраната
Доналд Ръмсфелд беше обявил, че „липсват“ в касите на Пентагона.

За щастие, кой е направил това, новинарите узнаха за броени минути, спецслужбите узнаха за часове, администрацията научи след ден, "... терористите, които извършиха това дело и тези, които ги подслоняват..." а доказателството буквално само падна в скута на ФБР: "Можете ли да повярвате, че паспорт на терорист, отвлякъл самолета беше намерен на няколко пресечки от СТЦ?"

Но по някаква си причина, тайфа луди теоретици на конспирацията изискваха разследване на най-голямото нападение в историята, извършено на американска територия.

Това разследване бе забавено, беше лошо финансирано, беше нагласено да се провали, имаше конфликт на интереси и си беше прикриване от начало до край.

Основаваше се на признание, изтръгнато с мъчение, чийто запис беше унищожен.

В него не се споменаваше Сграда 7*, „Ловка заплаха“**, ПиТех***, Сибел Едмондс, Осама Бин Ладен и ЦРУ, както и военните ученията с отвлечени самолети, удрящи сгради, чието провеждане се случва точно по същото време, когато се случват реалните събития.

Пентагонът, ЦРУ и правителството на Буш излъгаха, а самият Буш и Чейни...

Е, никой не знае какво са свидетелствали, защото свидетелстваха тайно, без запис, без клетва и при закрити врата.

Разследването не се интересуваше кой е финансирал атаките, защото това е от „малка практическа значимост“.

Все пак, комисията брилянтно отговори на всички въпроси на обществеността, с изключение на тези на семействата на жертвите и хвърли отговорността върху всички отговорни, въпреки че не последваха уволнения и накрая определи, че атаките са „провал на въображението“, защото: „Никой от нашето правителство, а не мисля, че и от предишните може да си представи самолети да се блъскат в сгради“, освен Пентагона и FEMA*, и NORAD**, и NRO***.

DIA* унищожи 2,5 ТВ данни за „Ловка заплаха“, но то е наред, защото те най-вероятно не са били важни.

SEC* унищожи техните данни от разследването на облагодетелствани брокери преди атаките, но и това е наред, защото унищожаването на данни от най-голямото разследване в историята на SEC е част от рутинните действия по съхраняване на данни.

NIST* засекрети данните, с които моделираха срутването на сграда 7 на СТЦ, но и това е наред, защото ако се знае как за съставили модела, това може да „застраши обществената сигурност“.

ФБР обяви, че всички материали по тяхното разследване на 11.09. трябва да се пазят в тайна.

Но и това е наред, защото вероятно ФБР няма какво да крие.

Този човек никога не е съществувал, нито пък това, което има да каже си заслужава вниманието.

Но ако вие кажете обратното, сте параноиден теоретик на конспирациите и заслужавате да бъдете низвергнати от цялото човечество.

Също както него, него, него и нея.

И нея, и нея, и него.

Осама Бин Ладен живял в пещерна крепост в баирите на Афганистан, но някак си изчезнал.

След това се крил в Тора Бора, но някак си изчезнал.

След това години наред живял в Аботабад, подигравайки се години наред на най-развитата разузнавателна мрежа, ползваща най-модерните технологии на десетилетието, той пускал видео подир видео в пълна безнаказаност.

Правейки това той ставал все по-млада и по-млад, докато не бил намерен от отряд командоси, което не било документирано с видео, при което той не оказал съпротива или използвал жена си като щит, от което командосите се паникьосали и убили този невъоръжен човек, който можеше да е най-добрия източник на информация за подлия световен терорист.

После те хвърлили тялото му в океана* още преди да кажат на някого за това.

После пък 30-ина членове на екипа умряха при хеликоптерна катастрофа* в Афганистан.

Това е историята за 11 септември, представена ви от медиите, които ви разказаха за тежките истини "Може да се види как главата му* рязко минава напред".

И...

"Те извадиха бебетата от инкубаторите..."

И "... мобилни производствени съоръжения..."

И "... спасяването на Джесика Линч."

Ако имате някакви въпроси по тази история...

вие сте откачалки, параноици, насилници над животни, мразите бебета и ще бъдете оплюти от всички.

Ако обичате страната си и/или свободата, щастието, дъгите, рок‘н‘рол-а, кученцата, ябълковия пай и баба си, вие никога няма да изразите съмнения, за която и да е част на тази история.

Пред никого. Никога.

Това е официално съобщение от: Приятелите на ФБР, ЦРУ, DIA, SEC, MSM, Белия дом, NIST и комисията за 11 септември.

Защото „Невежеството е сила“.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!