Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бомба: Виж страшната истина за хапчетата за отслабване!

Манията по хапчетата за отслабване е крайно опасна за здравето ни, убеден е Мермерски!

Хапчетата за отслабване са адски опасни и вредни, както могат да доведат до физическото ни унищожение. Това твърди диетологът професор Мермерски. Поводът за изказването му е смъртта на седемнадесет годишно момиче от село в Бургаска област, което нагълтало голямо количество от илачите за отслабване и смъкване на теглото.

отслабване

Много момичета посягат съм хапчетата за отслабване, които не само, че не дават желания ефект, но и страшно вредят на целия организъм

Според специалистът има различни други способи и методи за отслабване, които не само да ни освободят от излишните килограми, но и да заздравят имунната система и организма, и да ни предпазят от различни заболявания. На първо място в техниките за отслабване ученият поставя разделното хранене и наблягането на приема на здравословна храна.

Като такава професор Мермерски посочва консумацията на доста плодове и зеленчуци, удачни за сезона.

Според проф. Мермерски хапчетата за отслабване предизвикват редица нежелани процеси и засягат жизненоважни органи. Те вредят на черния и бял дроб, могат да увредят и храносмилателната система.

Мнението на експерта е, че първо трябва да разрешим две неща, които са пряко зависими с отслабването и регулирането на нашето тегло. Първият въпрос е да открием метод да очистим организма си от вредните натрупвания. Вторият е да проведем такова излекуване, което неминуемо рикошира и върху телесното ни състояние.

Така отслабването ни ще бъде наистина гарантирано и успешно.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!