Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сензационно пророчество на Вера Кочовска за 2015 година

Вера Кочовска

Сензационни пророчества на феномена Вера Кочовска излязоха наяве

Преди няколко дни се навършиха 70 години от рождението на феномена Вера Кочовска. По повод това в столичен ресторант се събраха членове от популярна група във Фейсбук, посветена на методите на алтернативната медицина. Сред гостите на сбирката бяха и лица, които са имали личен контакт с Вера Кочовска. Приживе феноменът им направил предсказания не само за личния живот, но и за бъдещето на България.

Бизнесдамата Мила Ненчева си спомни за предсказанието, което Вера Кочовска й направили. Преди 14 години тя потърсила феномена за съвет. Дамата имала съдебен спор с руска фирма за имот по българското Черноморие. Във връзка със случилото се с нея, Вера Кочовска заявила, че най-страшното за Русия тепърва предстои. Според нея през 2015 година светът ще е на прага на Трета Световна война, тъй като САЩ ще се опита да разцепи Русия. Вера Кочовска предрекла, че във войната ще бъдат използвани смъртоносни вируси вместо оръжия.

Благоевградчанка се включи в дискусията с разказ за своята среща с Вера Кочовска. Тя сподели, че я посетила преди време, за да потърси съвет от нея по повод предстоящото си кандидатиране за листата на НДСВ. Вера Кочовска посъветвала жената да не го прави, тъй като политиката е за хора, които не са честни.

Вера Кочовска я посъветвала да стои далеч от жълтите павета, тъй като след време те ще летят над главите на политиците, пише ПИК. /razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!