Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мистерии в Царичина! Селяни: Виждаме призраци и извънземни!

Нови мистерии в Царичина, странни явления смущават местните

Странни явления в Царичина наблюдават местните жители. Възрастните хора твърдят, че в района са започнали да стават странни неща след разкопките на обекта. Въпреки че и по-рано се наблюдавали необикновени светлини, летящи обекти и други странни явления, след прекратяването на военната операция се натъкнали на още по-странни явления там.

Местната легенда баба Евда разказва, че започнали да се появяват вечер странни хора. „Берат билки уж, ама и през стени минават. Един от тях на пиле се обърна, влезе в къщата на съседите като черно пиле и след малко излезе като мъж“, разказва шокираната жена. Местните се майтапят, че районът е българският Туин Пийкс. Тук винаги се случва нещо странно. Те твърдят, че от години са наблюдавали странни явления в Царичина, но едва след военната операция открито се заговорило за извънземни, площадка за кацане и кристал, съдържащ огромна информация за невероятен технологичен потенциал. Още повече, че още преди това виждали летящи чинии в района. Явленията не изчезнали и след това.

Селяни в Царичина разказват за странни явления

Селяни в Царичина разказват за странни явления

Шефът на НИМ Божидар Димитров се кълне, че Царичина е най-голямата измама извършвана някога, но военни пратени да пазят обекта се кълнат, че това не е така. „Имаше нещо много странно там, във въздуха се усещаше. Вечер стоиш на пост, а всичко е като в мъгла, не можехме да видим нищо на повече от метър-два. Щом лягахме ни хващаше такъв мъртвешки сън, че на сутринта не помнехме абсолютно нищо“, разказва един от тях.

Мистериите обаче не спират дотук. По необясним начин започват да измират членове на експедицията. През 1995 година при неизяснени обстоятелства умирапрофесор Делчо Наплатанов. Четири години по-рано умира дъщеря му Марина Наплатанова, която се самоубива също при доста странни условия. Официално се твърди, че е страдала от депресия и е имала и други опити за самоубийство и е скочила от 10 етаж, на блока, на който живеела. Неофициално — убита е с психотронно оръжие.

Други военни свързани с операцията, след влизане в дупката Царичина пък се оказват по един или друг начин покосени от мистериозно проклятие. Почти всички от тях умират — катастрофират, разболяват се тежко, или полудяват. А малцината останали живи категорично отказват да говорят за това.

razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!