Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ужасяващо: Събират ДНК на хора по домовете им за органи!

Отнемане на органи

Полицията в Китай нахлува в домове на практикуващи Фалун Гонг и ги принуждава да дават кръвни проби, за да се създаде ДНК база данни, която да се използва за събиране на органи, се казва в материал на Minghui.org ...

Според потърпевши практикуващи Фалун Гонг (медитативна практика, преследвана в Китай от 1999 г. насам) сега полицейски отряди нахлуват в техните домове и им взимат кръвни и ДНК проби против тяхната воля.

Разследване от 2006 г. относно принудителното отнемане на органи от практикуващи Фалун Гонг, направено от международния адвокат за човешки права Дейвид Матас и бивш канадски главен прокурор Дейвид Килгор, разкри как намиращи се в трудови лагери практикуващи Фалун Гонг са били тествани за техните органи и тъкани като им са правени изчерпателни кръвни и други изследвания.

В интервю по телефона Матас съобщи сега, че той не е чувал преди за изследвания на практикуващи Фалун Гонг извън затвори и трудови лагери. "Тези тестове са предполагаемо за отнемане на органи, освен ако властите не дадат алтернативно обяснение, което те не са направили", каза Матас.

Адвокатът предполага, че тази нова тактика за събиране на данни от тези практикуващи може да е свързана със затваряне на трудовите лагери в Китай в края на 2013 г. "Това звучи като адаптация към закриването на трудовите лагери", каза Матас. "Те се нуждаеха практикуващите да са в трудови лагери, за да ги използват като банка за донори на органи."

"Това е нещо типично за комунизма", каза Матас. "Нещата се променят, но не на по-добро. Те просто се влошават по различен начин."

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!