Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Датата на сватбата говори как ще се развие самият брак, а ето и каква ще е ролята на свекървата според зодията?

Цифрите от сватбената дата (ден, месец, година) събирайте докато не получите едноцифрено число. След това открийте неговото значение.

Номер 1 – перфектна романтика

Номер 1 управлява Слънцето, което показва, че в този брак важното е взаимното доверие и оптимизъм. Изборът на тази дата разкрива нежна и влюбена двойка, която  се е запознала много романтично.

Номер 2 – Причина за брак са децата

Луната е владетел на 2, така че има две възможни крайности – или ще имате огнен празник или скромен, в кръга на най-близките. Емоционалната зрялост е най-важна за успеха на брака, но голяма част от тези, които са сключили брак на тази дата го правят само за да имат деца.

Номер 3 – Възможен брак по интерес

Юпитер управлява тази цифра на брак, а това означава, че е добра дата за брак за материални интереси. Но от този брак не трябва да очаквате твърде много, единственото, което е сигурно са много деца.

Номер 4 – Вярност за вечност

Сатурн е владетел, а такива двойки добре мислят за всички отговорности, и в крайна сметка са решили. Съдбовно обединени двойки, които винаги ще си сътрудничат за съвместни успехи обикновено избират този номер.

Номер 5 – Важно е комуникацията с партньора

Меркурий е владетел на този брак, така че не е важно да се подчертава необходимостта от качествена комуникация с партньора, което е в основата на този брак. Няма скука, винаги нещо се случва, а примери за този тип брак са тези, които се женят много млади.

Номер 6 – Бракът е най-важното в живота

Венера е отговорна за тези бракове, в които очевидно възникват и съществуват единствено с любов, нежност, щастие и мир. Партньорите в този брак са винаги верни, тъй като тази общност е най-важната, която някога са имали.

Номер 7 - Промени в плановете са необходими

Непредсказуемия Уран е отговорен за брак, който може да бъде погрешен и не винаги мъдър, защото двамата партньори искат доста лична свобода, така че изненадите не са рядкост. Промените са единствената константа в тези бракове.

Номер 8 – семейното щастие се крие в секса

Сложността на тези съпрузи се определя от Марс, така че не е чудно, че голяма част от щастието е зависимо от секса. Партньорите се разбират с един поглед, така че са обвързани от първата среща. Затова ще са съгласни във всеки сегмент от ежедневието.

Номер 9 – Любовта побеждава препятствията

Нептун управлява това число, което от самото начало показва тежка и сложна връзка,по отношение на другите към тази двойка, която въпреки това успява. Когато бракът е на тази дата става съдбовен и повече няма разделяне. Източник: zajenata,bg /pik.bg/

Вижте характера на свекървата според зодията

Отношенията между снаха и свекърва са легендарни, като за вида на връзката с майката на вашата половинка може да научите много, само като разберете зодията на свекървата.

Овен

Със свекървите Овен е лесно да се комуникира, защото те са много общителни и сами ще се опитат да ви приобщат към семейството. Тя обаче често ще се опитва да ви командва и да ви дава наставления за семейния живот, което изнервя по-независимите жени.

Телец

Ако бъдещата ви свекърва е зодия Телец, с нея ще имате проблеми, само ако занемарите грижите за сина ѝ. Тези жени веднага ще ви направят забележка, ако не сте приготвили вечеря или не почиствате редовно дома си. На тях обаче винаги може да разчитате като финансова опора.

Близнаци

Най-дразнещото при свекървите Близнаци е, че често се изказват по въпроси, за които е по-добре да си замълчат, защото не са подготвени. Въпреки това тези жени не са злонамерени, много са бъбриви и положителни.

Рак

За да са добри взаимоотношенията ви със свекървата Рак, трябва много да се постараете да ѝ направите добро впечатление. Редовно ѝ се обаждайте по телефона, за да я питате как е, и ѝ правете малки подаръчета и в бъдеще няма да имате никакви проблеми с тази жена.

Лъв

Към свекървата зодия Лъв трябва да подхождате с големи дози внимание и уважение. В противен случай ще си навлечете гнева им, който е опустошителен. Тези свекърви често ще ви дават съвети, които ще очакват да изпълнявате.

Дева

Свекървите Дева изглеждат много мили и добродушни, но и с тях трябва да се внимава, защото са прекалено критични. Не трябва да очаквате, че някога ще угодите на свекърва от тази зодия, защото тя винаги ще има хапливи забележки към всичко, което избрали.

Везни

Свекърва зодия Везни е най-големият късмет, който може да извадите. Тя никога не би се намесила в отношенията между вас и любимия, като ще пази необходимата дистанция. От Везните обаче трябва да очаквате често да ви звънят, за да излизате по приятелски.

Скорпион

Към свекървите зодия Скорпион трябва да се отнасяте много внимателно, защото те са нож с две остриета. От една страна могат да бъдат мили и добри, но от друга – злопаметни и отмъстителни, като са готови да ви накажат за всяка грешка.

Стрелец

Със свекървите Стрелец не трябва да се притеснявате, защото те не обичат да се бъркат в чуждите взаимоотношения и ще пазят необходимата дистанция. Тези жени обаче са доста груби и нетактични и могат много пъти да ви обидят нецеленасочено.

Козирог

Свекървите Козирог са много делови жени и никога не биха си позволили да дойдат неканени на гости, но очакват и от вас да се обадите преди да ги посетите. От тези свекърви не може да очаквате да се грижат за децата ви, защото те не обичат да посвещават свободното си време на внуците.

Водолей

Свекървите зодия Водолей са много усмихнати и модерно настроени жени. Те обаче бързо ще ви обвинят в мързел, ако често си стоите вкъщи и не излизате достатъчно навън.

Риби

Свекървите Риби също са мечта за всяка жена. Ако връзката ви със сина им стане достатъчно сериозна, те ще ви приемат като своя собствена дъщеря и ще се опитват да ви помагат с каквото могат. Източник: ezine.bg/pik.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!