Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чудо: Доказаха, че ангелите хранители наистина съществуват!

Чудо! Ангелите хранители наистина съществуват!

Факт е, ангелите хранители съществуват. Това установил със сигурност математика Валери Исаков. Той и неговите сътрудници решили да изследват една статистическа величина, колко хора са се отказали от полетите със самолет за последните двадесет години. Те установили, че броят им драстично нараснал. Върнати билети, закъснение за часа на излитане на самолета или каквито и да са причините, но от явна смърт са се отървали повече от осемнадесет на сто хора. Ученият твърди, че те са изследвали феномена от чисто научен, математически аспект.

ангелите хранители
Ангелите хранители съществуват – това е истинско чудо!!!

Тези, които вярват в паранормалните явения може и да са на мнение, че някаква сила, извън разума е стопирала тези хора. Но във всички тези случаи, при които хората са се отказали да пътуват или по една или друга причина са били възпрепятствани да го сторят, самолетите са претърпели катастрофа и са се разбивали. Според Исаков е много вероятно да съществува висша, мистична сила, която да е отклонявала тези хора от пътуването и да са е предпазвала от явна смърт. И това именно са ангелите хранители.

Служители на летище във Франция още помнят изключително фрапиращ случай. Млад бизнесмен закъснял за полет. Той трябвало да пътува за Германия. Но когато пристигнал на летището, митническите служители не го допуснали, защото бил преминал времето, през което се уреждат необходимите документи за полет.

Човекът вдигнал чутовен скандал, опитал невероятни прийоми, за да се качи на борда на самолета, но така и не успял. Наложило се дори да се намеси и местната полиция, за да бъде укротен. Няколко минути след като самолетът излетял, той се разбил. Мъжът, който вдигнал адреналина на служителите на летището останал дълго време в шок. /razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!