Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Какво ядем? Сладолед стои 12 часа на слънце, без да се стопи (Видео)

Kristina Mileva

Сладолед издържа повече от 12 часа на слънце, без да се стопи, от какво е направен?

Едно от най-хубавите летни удоволствия, похапването на истински сладолед, е на път да остане в миналото. Сладолед на една от най-известните американски компании в света, хвърли в недоумение милиони фенове на ледения десерт, след като за повече от 12 часа не се стопи на слънце.

Американка прави опит да стопи въпросния сладолед, след като детето й споделя, че повече от 12 часа сладоледения му сандвич не се е разтопил. Кристи Уотсън решила да споделила с хората необичайния проблем, с който се сблъскала. Тя купила същия сладолед и решила лично да провери дали не става въпрос за чиста случайност.

Създадоха нов сладолед, не се топи 12 часа?

Създадоха нов сладолед, не се топи 12 часа?

Кристи купила същия сладолед, в същия супермаркет и е направила същия експеримент. Оставил сладоледения сандвич на слънце и е получила същия резултат. След повече от 12 часа той изглеждал омекнал, но не и разтопен. На какво всъщност се дължи това?

Ръководството на магазини Уолмарт, откъдето е взет въпросния сладолед отговорили на нейната загриженост с изявление, че топенето на сладоледа зависи от това колко млечни мазнини има в него. От там се кълнат, че той е направен съобразно всички изисквания на агенцията на храните.

Това не е първият случай, в който сладолед на компанията озадачава потребители. В друго видео, потребител споделя, че след 75 минути излагане на силно слънце, сладоледът си стои абсолютно здрав, без да е омекнал или разтопен, все едно току-що го е извадил от опаковката и от фризера. Как да си обясним това? /razkritia.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!