Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тъжно или смешно? Джен Псаки дойде на брифинг с един ботуш и не можа да даде адекватен коментар на...

psakisapog-pic700-700x467-21348 

Официалният представител на Държавния департамент на САЩ Джен Псаки се появи на пресконференция във Вашингтон с един ботуш.

Видеото, на което се вижда прессекретарят на Държавния департамент в червен костюм и с един черен ботуш под коляното, е на сайта на ведомството.

Псаки е говорител на американския Държавен департамент от февруари 2013 г., а по време на президентската кампания през 2008 г. и 2012 г., тя бе прессекретар на Барак Обама. /analizator.eu

Псаки не знае нищо за балистичните ракети, за които говорят американските медии

/КРОСС/ На традиционния брифинг официалният представител на Държавния департамент на САЩ Дженифър Псаки не можа да даде адекватен коментар на появилите се в американските медии съобщения за използването на балистични ракети от украинската армия.

Брифингът се състоя почти непосредствено, след като американската телевизия CNN излъчи съобщение, според което украинската армия е изстреляла балистична ракета срещу опълченците в Източна Украйна. По време на брифинга журналист попита Псаки какво е мнението й относно подобна информация. Официалният представител на Държавния департамент поклати глава и отвърна, че няма какво да добави и не е запозната със случая.

Псаки не бе чувала и за обстрела на дома за стари хора в Луганск, където загинаха петима възрастни. /cross.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!