Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рецепти за прочистване на ставите

След почистване на ставите с тези рецепти движението е песен – няма тежест, няма болки

В ставите се отлага сол, което не само пречи на движението, но предизвиква и много големи болки и неразположения. Отлагането на соли в тях става постепенно, бавно и в началото напълно безболезнено. Този етап е най-подходящ, за да се стартира очистването на ставите. Обикновено отлагането на соли започва след 40 години, но е възможно да се случи и по-рано. Ако вече има отлагане на соли в ставите, процесът е по-труден, изисква повече време, но в никакъв случай излишен.

Предлагаме ви няколко рецепти за почистване на ставите с народни средства.

Имайте предвид, че ако има хронично заболяване на ставите и значително отлагане на соли, този метод може да причини болка. Няма нищо лошо в такава болка. Тя само ще покаже, че процеса на почистване върви добре. Но ако имате нисък праг на болка, по-добре прекъснете прочистването.

Прочистване на ставите със сок от черна ряпа

Вземат се 10 кг черна ряпа. Измива се, почиства се от корените, обелва се и се прави сок. Сокът се съхранява в хладилника.

Сокът трябва да се приема три пъти на ден, независимо от хранителния режим. Три глътки са достатъчни. Пие се всеки ден, докато сокът не свърши. По време на терапията минете на здравословен начин на хранене.

Прочистване на ставите с картофена вода

Този метод почиства ставите и намалява възпалението при артрит. Освен това, по този начин се пречистват и червата.

Какво трябва да направите. Взимате колкото картофи са ви необходими за готвене, измивате ги старателно, сварявате ги с кожата и прецеждате водата. Пийте тази вода три пъти на ден: сутрин на гладно в средата на деня и точно преди лягане. И така в продължение на две седмици. Почивате две седмици и отново повтаряте. /bolime.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!