Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Спечелете пари с безплатни акции в света на бъдещото Интернет-общество [цялостен анализ]

Понастоящем компанията дава възможност да се правят пари, като дарява акции в предпусковия период (завършващ на 20 октомври 2014 г.)...

евро

ГлобАлШеър е много мощна нова социална мрежа (повече за мрежта по-долу), наподобяваща Фейсбук, но различаваща се от нея в много отношения. Понастоящем компанията дава възможност да се правят пари от тази мрежа, като дарява акции в предпусковия период (завършващ на 20 октомври 2014 г.)


Как се печели с ГлобАлШеър

По време на предпусковия период ГлобАлШеър раздава свои акции безплатно! Има два начина, по които могат да се печелят безплатни акции в момента:

1. При ежедневно влизане в мрежата се получава по една акция.

2. При регистиране на нови потребители (поканени близки, приятели и т.н.)

Месечен доход от дивиденти

ГлобАлШеър ще изплаща 70% от доходите си на акционерите под формата на дивиденти.

Ето и един пример: ако от вашите покани са се регистрирали пет души (акция се дават само за първите 5 души под всеки новорегистриран) в ГлобАлШеър; от техните покани са се регистрирали по пет души в следващите седем нива, при което се акумулира следният брой акции:

    1-во ниво: 5 регистирани - 1 акция
    2-ро ниво: 25 регистирани - 5 акции
    3-то ниво: 125 регистирани - 25 акции
    4-то ниво: 625 регистирани - 125 акции
    5-то ниво: 3 125 регистирани - 625 акции
    6-то ниво:15 625 регистирани  - 3 125 акции
    7-мо ниво: 78 125 регистирани - 15 625 акции

    Общо: 19 531 акции

Съгласно този пример могат да се получат общо 19 531 акции безплатно. Всяка акция ще изплаща месечен дивиден след официалното глобално стартиране на мрежата (на 20 октомври 2014 г., съгласно последни данни от компанията). Така, ако една акция  заплаща например по $ 0,25 месечен дивидент, то за вашите 19 531 акции ще получавате по $ 5000 на месец!

Разбира се, показаните цифри са само един пример, затова моля направете свои  изчисления съобразно вашите очаквания. Броят и стойността на вашите акции, плюс сумата от месечните ви дивиденти, могат да се следят в панела WebOffice във вашия профил на ГлобАлШеър по всяко време.

Продавайте акции и печелете

Като член на ГлобАлШеър имате възможност да продавате своите акции, което ще ви позволи да печелите еднократни суми по всяко време.

По последна информация от компанията:

Прогнозирана номинална стойност за акция - $ 30,92

Прогнозиран дивидент - $ 2,50 за акция на месец

За регистрация в ГлобАлШеър:

https://www.globallshare.com/bg/2607489.html

ВАЖНО: Можете да използвате тази статия, за да каните близки и познати да се възползват от безплатните акции на ГлобАлШеър. Може да я вкючите във вашата  имейл-покана, като използвате собствената си "приканваща връзка", намираща се в Уебофис на профила ви в ГлобАлШеър.

УСПЕХ!

ГлобАлШеър: Добре дошли в света на бъдещото Интернет-общество

Заявление на ГлобАлШеър

Елате и се запознайте със света на социалните мрежи на бъдещето, за които не съществуват ограничения, лесно можете да се свържете с когото желаете, можете да ползвате най-популярните услуги и можете да станете собственик.

Това е обществото на бъдещето

Основният проблем на най-големите социални мрежи в света е, че въвеждат все повече и повече ограничения, в резултат на което става все по-трудно да се поддържа връзка, да се правят запознанства с нови хора и да се установят нови отношения.

Целта на ГлобАлШеър е да създаде най-голямата неограничена социална мрежа на бъдещето. Тук наистина можете да поддържате връзка с когото желаете, можете просто да се опознавате с хората, да градите нови взаимоотношения, като мигновено можете да се свържете с когото пожелаете по света и да споделите това, което желаете с тях и всеки може да види споделеното от вас.

Без ограничения

Няма ограничения в социалната мрежа ГлобАлШеър и вашите постинги могат да бъде видени от всеки в света. Целта на ГлобАлШеър е да създаде една наистина глобална платформа за социални комуникации в света, които да са достъпни във всеки един момент, така че всеки да вижда вашите постинги, както и вие да виждате постингите на другите, и никога вече да не пропускате никакви новини.

Всичко е безплатно

Използването на ГлобАлШеър е безплатно. Нито сега, нито в бъдеще ще се заплаща за използването й. На уебсайта на ГлобАлШеър всичко е напълно безплатно и тук можете да ползвате безплатно услуги, за които на други места се заплаща. Безплатен телефон, безплатни видео-разговори, уеб-лекции на живо, уеб-конференции, видео-и-мейли, SMS-и, игри, филми, музика и дори можете да създадете безплатно свой уеб сайт или уеб-магазин.

Всички услуги на ГлобАлШеър можете да ползвате безплатно по цял свят.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!