Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Германска телевизия официално съобщи за химтрейли над страната (видео)

В предаване на германска телевизия се съобщава, че военните разпръскват във въздуха тонове химически вещества. Ето частичен превод от видеото по-долу:

“Това е тяхната основна цел. Но аз бях учуден, че този изкуствен облак се разпространи толкова широко. Радарните снимки са зашеметяващи като се има предвид, колко тона химически елементи са били необходими да се разпръснат. Въпреки че военните ни уверяват, че разпръскват само малки количества. Отговорните лица от армията казват, че използваните вещества не са вредни “.

“В Съединените щати непрекъснато има протести в продължение на много години срещу тези военни операции, а сега хората се мобилизираха и в Германия. Пример за това е Йоханес Remmel от Партията на Зелените. ”

“Очевидно е, че огромни райони са замърсени от тези нелегални действия и всичко това трябва вече да се оповести публично. Правителството трябва да даде обяснения на хората, които вече подозират, че нещо не е наред “, се казва в предаването.

Бел. на www.snaiper-bg.net: Години наред официалните власти отричат в небето на планетата ни да се разпръскват вредни химикали. Но независими изследвания отдавна са доказали обратното. Дори има градове в САЩ, чиито администрации са ги обявили за “Свободни и химтрейли (химически трасета).

Според мнозина по този начин се води невидима война срещу здравето и живота на хората с цел редуциране населението на Земята.


Установката HAARP в Аляска

Български инженер твърди, че всъщност това е част от климатичното и психотронно оръжие HAARP, разположено на Аляска. Металните частици в химтрейлите, както вече ги наричат по цял свят тези изкуствени отровни облаци, според него превръщат небето във проводник, по който се изпращат зловещите сигнали, предизвикващи бедствия от HAARP, както и манипулиране на тълпи.

Вижте подробности от текст и видео Тук, както и коментара на д-р Ръсел за вредите от химтрейлите Тук.

http://yavor1kamenov.blog.bg

http://snaiper-bg.net/2014/07/germanska-televiziya-ofitsialno-sa-obshti-za-himtrejli-nad-stranata-video/#ixzz37j592aNK

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!