Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Странен екзотичен плод" сваля 9,5 кг на седмица

С него знаменитости изглежда да губят килограми като да свалят сумо-костюми! В комбинация с друго изгарящо мазнините чудо...


Това сподели наскоро Кристина Агилера в интервю с Джей Лено. На същата диета е известно, че са отслабнали Дженифър Лопез и Кели Озборн. Но не са само знаменитостите, много от "простосмъртните" изглежда да пробват тази чудновата диета, поради достъпната й цена.


Кристина Агилера преди и след диетата на Гарсиния камбоджа с очистилеля-чудо, които й помогнали да сваля по 9,5 кг на седмица. (celebritybeauty.com)

Чудотворната Гарсиния (д-р Оз я нарече "Светият Граал на Отслабването") дължи своя ефект основно на хидроксилимонена киселина (ХЛК / HCA), която е в кожата на тропическия плод тамаринд. Той е известен в продължение на векове в места като Индонезия, Азия и Африка, но едва сега стана известен на света със своите свойства на “топене” на излишни килограми.

След допълнителни изследвания бе установено, че неговият ефект може да е още по-силен като се комбинира с очистителен продукт, наречен Cleanse Wonder. Двата продукта работят в тандем, като Гарсинията насърчава загубата на тегло и повишава енергийното ниво, а очистителят-чудо помага на тялото да се отърве от токсините, което от своя страна позволява на тялото да гори калории по-ефективно.

Но какво точно прави тази диета? Тя:

1. Потиска апетита (за да се консумира по-малко и да не се чувства глад);

2. Подпомага да се балансират нивата на кортизола (хормона на стреса) и серотонина (хормона на доброто настроение) (за да не сме "емоционални” консуматори);

3. Действа като блокер на мазнините (за да не се задържат мазнини в тялото);

4. Подсигурява изобилие на антиоксиданти;

5. Повишава енергийните нива;

6. Стимулира храносмилателната и сърдечно-съдова системи;

7. Може дори да подпомогне увеличаване процента на чистата мускулна маса!


Не е учудваща тогава усмивката на Кристина, когато говори за своята диета със “странен екзотичен плод” в шоуто на Лено!  А на своя блог тя писа: “Не мога да повярвам колко лесно беше. Не смених диетата си, нито ежедневния си режим, но мазнините се топяха като масло. Обожавам това нещо! Най-после диета, която работи.”

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!