Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Загадъчен летателен апарат от древна Индия

Индия е една много древна страна, криеща много тайни и мистерии. Една от тях е „Виман“, в превод „колесница, която може да лети“.

Оказва се, че преди няколко хиляди години, хората в древния свят са използвали летателни апарати. Те са били високотехнологични и ефективни.

В древни записки са били намерени подробни чертежи на летящите устройства, които все още вълнуват големите умове на земята. Къде и защо са летели тези колесници, все още е неизвестно. Може би за война с боговете или пък за разходка с любимата. Тогава със сигурност не е съществувала козметиката на „AVON“, а все пак по някакъв начин е трябвало да се измисли подарък за 8-ми март.

Но да се върнем на „Виман“. В древните ръкописи е описано подробно самото устройство и спецификациите му. В древната книга „Виманика Шастра“ всичко е описано с подробности.

Има и рисунки на машината. Известно е, че такава огнена колесница може да достигне до всяко кътче на земята. По-интересно е, че също така хората са могли да летят и далеч отвъд нашата Слънчева система.

Скоростта развивана на земята била около 1000 км/ч, а тази в Космоса е неизвестна. Естествено за такива апарати е необходима и подходяща площадка за излитане (летище). И ето – необичайна находка в Индия: писта строена още в древността. В Гамбия е намерено древно летище, а местните жители съвсем не му обръщали внимание.

Освен това, те са изчистили идеално подредените огромни каменни плочи, от които е бил построен правия път и са го адаптирали за писта.

Космическите кораби са зареждани от древния народ с вещество, наречено „раса“ (нектар), но има и версии, че това е бил живак.

Много е вероятно виманите да не са презареждали, а да са си осигурявали енергия от Космоса. Предстои учените да разберат това.

http://30dumi.eu/archives/79885

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!