Tyxo.bg counter
   

14 начина да пречистим организма си от Кемтрейлс, ГМО, Флуорирана вода и други токсини

 

Стефан Николов

Повечето от нас вече сме чували за Кемтрейлс (Chemtrails) – вещества, които биват разпръсквани над градовете ни, убиват пчелите ни и правят от храната ни токсично „лекарство“. Все намираме причина да оправдаваме смъртоносните еликсири на алчните ни правителства, притежавани и управлявани от корпоративни интереси. В интерес на запазване на вниманието ви няма да се опитвам да ви втълпявам колко вредни са флуорирана вода, нефтени разливи, замърсените въздух и вода, поради фракинг и минно дело.

Сериозно за Кемтрейлс

Има хиляди факти за това, какво представляват Кемтрейлс. Вижте само част от тези ДОКАЗАТЕЛСТВА-ПАТЕНТИ:...

Изследвания още от началото на 1900 г. показаха, че телата ни не могат да се справят самостоятелно с токсичността на околната среда без странична помощ, въпреки че природата ги е създала да се справят с много от тях – от токсични метали до обикновена настинка. Но ние вече толкова много сме обременили този механизъм, че интелигентността на човешката форма вече е в пика си – оттук нататък, или ще се научим да се адаптираме към токсичната среда, която нашите правителства толкова много подкрепят, или ще умираме. Не можем да чакаме на Правителството, за да се направи правилното. Време е да кажем на приятелите си как да се предпазят.

От известно време успешно успяваме да игнорираме или апатично да се отнасяме към предупрежденията за замърсяване на  храната ни, въздуха и почвата. В световен мащаб Агенциите по околната среда и Агенциите по храните и лекарствата (може би кукли на конци) имат за цел да успокоят фермерите и гражданите, че начинът ни на живот е доброкачествен, но също така казват:  „да, пестицидите са вредни“. Дошло е време да обърнем внимание. Това е като някой да ти каже, че небето е синьо. Ако тези поне малко не са в състояние да ни предупредят за какво става въпрос, би било доста трудно да се поддържа минимално уважение към социалните и политическите кръгове. Повечето хора вече им се смеят искрено на глас.

Нашите кръв и кости съдържат над 85000 различни токсини. Нашият свят е токсичен. Уран от бомби и ядрени енергийни обекти, като Фукушима, както и химикали, познати под зловещото наименование Агент Ориндж, сега са част от нашия генетичен грим. Има твърде много други токсини, които няма да можем да споменем сега. Техните имена и опустошителни последици за здравето могат за запълнят книги. Тези токсини се просмукват в клетките ни, причиняват рак, депресия, дори и лудост.

Тези замърсители правят децата ни по-малко интелигентни и бавно пречупват имунната система, докато ще е трудно да се преборим дори с обикновен вирус. Нашите хормонални системи са толкова повредени, че децата ни навлизат все по-рано в пубертета, а ембрионите не се развиват правилно. Синдром на дефицит на вниманието, хиперактивност и аутизмът са във възход, както никога преди. Организмите ни са дебели и прекалено уморени, защото токсичните ни тела не могат да метаболизират правилно мазнините и протеините.

 Канали за токсично елиминиране

При по-добри условия нашите тела могат да се отърват по-лесно от токсините чрез многобройни природни канали:

                            Коса

                            Пръсти на ръцете и краката

                            Кожа

                            Черва

                            Пот

                            Кръв

                            Урина

Чрез лабораторни тестове могат да се открият изключително високи нива на токсини в кичур коса, дори и при хора, които си мислят, че живеят здравословно – тренират, не пушат, хранят се с плодове и зеленчуци. Косата, всъщност, съдържа от най-изразителните показатели за токсини. Тя дори съдържа останки от LSD и кокаин при хората, които са ползвали наркотици преди повече от 6 месеца от тестването. Тя също показва следи от алуминий, живак, бисмут, олово, арсен, калай, титан, сребро, азбест, хлор, титан, уран и антимон.

Ако някой от каналите за отстраняване на токсини е изложен на риск, това може да предизвика неразположение в цялото тяло, дори и смърт. Черният ни дроб работи усърдно за премахване на токсините чрез произвеждане на жлъчен сок. Нашата кожа – един най-големите ни канали за детоксикация, постоянно отделя клетки, за да се освободи от отровата. Червата и храносмилателните органи, пикочния мехур и бъбреците, тънките и дебелите черва също работят много усърдно за освобождаване на токсините от организма ни. Лимфната система поддържа Т-лимфоцитни клетки, които също циркулират, за да унищожават чужди нашественици, като вируси.

Рециклирането на токсините води до заболявания

Проблемът е, че веднъж след като тялото започне да се освобождава от токсина, многократно се опитва да го направим разтворим във вода (въпреки, че това е само един от начините за освобождаване), така че да може да се отделя, след това тя започва да рециклира този токсин, в опит да намери канал, който може да го изтласка навън правилно. Така се получават болестите. Руският учен Мечник е направил задълбочени изследвания на това явление през 1904г.

В аюрведическата медицина това се нарича етапи на „размножаване и локализиране“ на болестта. Токсинът започва да се движи чрез кръвната плазма и в репродуктивния цикъл на клетките и тъканите, така че болестта се развива в тази част на тялото, която е най-слаба. Болестта се „ражда“ във физическото тяло, когато генетичните предразположения на тялото дадат път на екологичния стрес, т. е. токсичността.

 

Какво мога да направя, за да детоксикирам организма си?

За щастие, има евтини начини за прочистване на червата, косата, кожата, дробовете, бъбреците, и дори клетките, но това става след като разберем, че сме токсични. След това трябва да се предприемат действия.

 

Въпреки, че компании като Монсанто, Байер, Файзър военно-промишления комплекс искат да запазим токсичните нива в нашия свят, ние можем да си помогнем с някоя или повече от тези прости мерки. Ние нямаме възможността да живеем в чиста среда, но имаме възможността и правото да се грижим за организмите си като храмове и да ги предпазваме да станат жертва на заведенията за бързо хранене и фармацевтичната империя.

http://www.lifehacker.bg/14-nachina-da-prechistim-organizma-si-ot-kemtreyls-gmo-fluorirana-voda-i-drugi-toksini/

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство