Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Подводна база на извънземни на 9,5 км от крайбрежието на Калифорния [Video]

На изображения на Google Earth изследователи засякоха подводна база на извънземни

Получени изображения на спътникови карти показват, че на 9,5 км от крайбрежието на Малибу – Калифорния, на дълбочина 600 метра, се намира загадъчна структура с овална форма и колони. Изследователи ентусиасти смятат, че това е подводна база на извънземни, а експертите – че тези форми са следствие от земетресение.

Радио водещият Джими Чърч (Jimmy Church) разказва пред The Huffington Post., че миналия месец с него се свързал един от слушателите му на име Максуел, който му показал спътникови снимки на Google Earth, на които той различил огромен обект с овална форма.

По думите на водещия радиопрограмата “Fade to Black”, изучаваща аномалии – графичният дизайнер Дейл Ромеро (Dale Romero), структурата с овална форма и подпорни колони се намира на 6 мили – 9,5 км от крайбрежието на Малибу, на дълбочина 2000 фута или 600 метра.

„Виждайки идеалния овал, широк почти 3 мили (4,82 км), аз веднага си помислих, че обектът не изглежда естествено и повече напомня на гръцко съоръжение. На снимките се вижда тъмно място между огромните колони, което много прилича на вход, коментира Джими Чърч. Когато го гледате отгоре, виждате почти идеален овал. Толкова симетричен обект не може да се сформира от естествените природни сили. „Сградата” малко се отличава от стадион с куполообразен покрив, закрито състезателно трасе или олимпийска арена. Напълно възможно е това да е Светия Граал или НПО – неидентифициран подводен обект, който изследователи търсят през последните 40 години”.

Заинтригувани от тези негови думи и показаните изображения журналисти се обръщат към експерти с въпроса версията, че това е подводна база на извънземни, единственото обяснение ли е на тази аномалия.

„Не виждам нищо особено на тези снимки, веднага заявява геологът Дейвид Шварц (David Schwartz) от Геологическата служба на САЩ. Обектът привлича вниманието заради плоската му повърхност и вертикалните стълбове, които на някои хора им приличат на вход към тайнствена пещера. Но аз мисля, че той се образувал по естествен път, възможно – в резултат на геоложки разлом или земетресение и се явява част от континенталния шелф. На него няма флаг, който да указва принадлежността му на извънземни, както и нещо, което да изглежда противоестествено. Това просто е една вариация на крайбрежната морфология”.

С геоложкото обяснение на необичайния обект е съгласен и независимият египтолог, носител на награда „Еми” Джон Антъни Уест (John Anthony West), който внимателно изучава изображения на подводни аномалии.

„Структурата явно не прилича на техногенен обект. Стълбовете са разпределени неравномерно и разположените от дясно очевидно все още се намират в процес на формиране”, е неговият коментар.

Версията за Светия Граал или НПО отхвърли и бившият специален агент на ФБР Бен Хансен (Ben Hansen) , който обясни, че Google получава своите картографски данни от няколко източника, в резултат на което потребителите получават одеяло на кръпки от няколко изображения”.

snaiper-bg.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!