Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Потоп след потоп, САЩ експериментират с безпилотни самолети за да контролират времето

В продължение на много години имаше много конспиративни теории за държавните системи за контрол на времето, независимо дали чрез пръскане на облаци или климатичното оръжие на Никола Тесла. И въпреки че звучи малко пресилено, но контролиращите времето процеси са напълно реални.

Например, по време на Олимпиада 2008 в Пекин, Китай изстреля хиляди ракети в небето, за да разпръсне сребърен йодид и сух лед в буреносни облаци, което ги предизвиква да се „извалят“ по-рано, преди да стигнат до стадиона, където се състоя церемонията по откриването. Съвсем скоро САЩ ще бъдат в състояние да използват подобни методи за контрол на небето, но с помощта на безпилотни летателни апарати.

Федералната авиационна администрация през декември 2013 г. наема шест полигона в Съединените щати, за да изпробва методи за създаване на облаци с безпилотни апарати.

Целта на програмата е да се направят операциите за управление на климата икономически по-ефективни и по-лесни, отколкото, да речем, със залп от хиляди ракети, използващи гориво, което също отравя тропосферата. Един от тези полигони се в Иснтитута за изследване на пустините (DRI) в Рино, Невада, където се шири свирепа суша, която реално може да превърна щата в суха пустиня.

Jeff Tilley, директор в DRI, обяснява защо сегашните методи за зараждане на облаци трябва да бъдат коригирани: заради цената на пилотираните мисии за предотвратяване на бури, а използване на технологии за тези цели с БЛА открива примамливата перспектива да грабне дял от индустрията, която генерира 90 милиарда долара на година.

В сравнение с използването на самолети за контрол на времето, безпилотните самолети са по-малки, по-леки и не изискват толкова много гориво. В допълнение, не съществува риск за пилотите.

Така, че е много вероятно, че скоро ще се появят безпилотни самолети, които ще функционират и като оръжие, и като буреносни манипулатори (или може би и двете).

Оставайки оптимисти, ние приемаме, че това е добро: технологията на БЛА може да означава по-малко суша, по-добро селското стопанство, както и възможността за създаване на ски писти или идеални снимачни площадки, само с натискането на няколко копчета на дистанционното управление.

http://thecreatorsproject.vice.com/blog/the-united-states-is-experimenting-with-drones-to-control-the-weather

бел.ред. 30dumi.eu: И нека сега да кажат антиконспиролозите, че няма кемтрейли!

http://30dumi.eu/archives/79292

САЩ признаха за HAARP!

САЩ признаха за HAARP, правят бури по поръчка

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!