Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истинското лице на глобалистите

Международни компании стават по-могъщи от цели държави, а единственото, от което тези компании се интересуват, е печалбата. За тях тя стои над свободата на народите, над морала, над културата, над здравето. Парите са над всичко...

baiivanforum.info

Светът става все по-малък, транспортът и комуникациите се развиват с невероятни темпове, което води до скъсяване на разстоянията. Международни компании стават по-могъщи от цели държави, а единственото, от което тези компании се интересуват, е печалбата. За тях тя стои над свободата на народите, над морала, над културата, над здравето. Парите са над всичко. Тези организации, които в повечето случаи са ръководени от анти-национално настроени хора, имат контрол над медиите и над „демократичните” правителства, в които поставят свои марионетки, либерални папагали, които и за миг не биха помислили да се опълчат на господарите си, за да защитят своя народ.

Тези могъщи финансови структури и техните слуги по веригата полагат големи усилия за глобализирането на света. А глобалистите всъщност са расисти, които искат да унищожат разнообразието от раси и култури в света. Расистите са хора, които налагат дискриминация над определени етнически групи и се борят за тяхното тотално унищожение. Обаче за разлика от черните или от белите расисти, глобалистите не насочват омразата си срещу един или два етноса, а срещу всички народи, раси и култури. Няма по-големи и по-жестоки расисти от глобалистите. Те твърдят, че са за разнообразие от раси и култури, но всъщност искат точно обратното. Създаването на мулти-културни общества и смесването на расите означава смърт за световното културно разнообразие, както и смърт за отделните раси, всяка от които има своите качества и може да се гордее със своята уникалност. Те говорят за културно разнообразие. Кое е културно разнообразие? Разнообразие ли е във всяка страна, във всеки град да се пие Кока-кола, да се гледа МТВ, да се гледат американски филми, да се слуша американска музика и да се ядат боклуците на Мак Доналдс? Не, не е разнообразие това.

Подкрепата за масовата емиграция към определени страни също е насочена срещу културното и расово разнообразие. Претопяването на отделните раси и превръщането им в безмозъчна смес, която няма собствена идентичност и идеали е чудовищно престъпление срещу човечеството.

Расисти не са онези, които се борят срещу смесването на расите, а онези, които искат смесване на расите. Отделните раси не са еднакви, така както не са еднакви отделните народи и отделните личности. Всеки етнос е уникален с нещо и това разнообразие трябва да се запази.

Българските деца трябва да растат в общество, в което да се чувстват сигурни, където с гордост да изучават своята история, да се гордеят със своята култура. Не искам от букварите да се маха „Аз съм българче”, защото някое не-българче можело да се обиди. Не искам Баташкото клане да се вади от учебната програма, защото турците щели да се обидят. А най-новият „гениален” проект на „българските” политици пък е да махнат изучаването на българския език от учебната програма. Не искам също да виждам български села и вече дори цели малки и средно-големи градове oбезбългарени, а остатъците от българско население там подложени на ежедневен тормоз. Най-важното право на един човек е да живее свободен в земята на дедите си. Право, от което нас ни лишават. Глобалистите ни казват да гледаме глобално на нещата. Ами като погледнем глобално виждаме, че българите сме едва няколко милиона и ежедневно се топим като народ. А турците всяка година се увеличават с три милиона, скоро ще бъдат над 100 милиона. Циганите и негрите също са многократно повече от нас. Тогава кой е малцинството, кой е застрашения и кой има нужда от закрила? 100-милионния турски народ, огромната маса цигани и негри или българите, които сме не повече от 5 милиона в собствената си страна? Нямам нищо против турците, нито против цигани, негрите или който и да било друг етнос. Просто всеки трябва да стои на своя земя и да се бори за просперитета на собствения си народ, без да пречи на останалите нации да се развиват свободно по начина, по който те смятат за добре.

Интернационалисите (глобалистите) искат да ни накарат да ядем една и съща храна, да слушаме една и съща музика, да се самоунищожим, като се смесваме с хора от чужди раси, да живеем по един и същ начин, който им е угоден на тях. Как така във Вашингтон ще преценяват кое е най-добро за хората в Конго, Германия, Индия, България, Аржентина… ? Глобалистите-расисти са най-опасният враг на човечеството, те се борят за унищожението на всички народи, раси и култури и превръщането им в безмозъчни мелези, които са лесни за управление. Такава е тяхната доктрина, те искат да заличат както българския, така и всички други благородни народи от лицето на земята. Когато има различни раси, то трябват и различни методи за борба срещу тях. Но когато всички хора се превърнат в една бездушна и безродна смес вече анти-националните сили ще могат да триумфират без никакви проблеми. А без културно и расово разнообразие, без конкуренция между нациите, без градивни народи като нашия, земята бързо ще потъне в мрак и ще се носи пуста из вселената, както преди милиарди години.

Източник: http://baiivanforum.info/index.phphttp://web.archive.org//http://bg.altermedia.info/
http://nreporter.info/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!