Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Банда цигани преби българка и петмесечното и бебе

Ромското включване на Сорос - Станишев Ромското включване на Сорос - Станишев
Станишев, Сорос и Ромското включване.

"Бъдещето не принадлежи на всички" – интервю с Джордж Сорос

- Да разбирам ли, че вие работите за един глобален свят, или както е популярно в конспиративните теории за “Нов световен ред”?

- Разбира се . . .

nreporter.info

Поредно брутално расистко нападение извършено от циганска банда, този път жертвите са майка и бебе на пет месеца.

В арена на потресаващата диващина се превръща панагюрската болница „Събо Николов“. Тумбата пияни цигани се нахвърля над пострадалата Ани А. и бебето и в детското отделение на лечебното заведение.

Причина за бруталното нападение е спречкване между майката и циганка, която лежала с детето си в същото отделение. Мургавата пациентка се обадила на мъжа си по телефона и му разказала за скандала. Не след дълго банда пияни цигани нахлули с гръм и трясък в болницата и започнали да чупят наред, съобщава „Марица“. Извергите влезли в стаята на Ани А. и нападнали майката. Започнали да и нанасят жестоки удари, един от които попаднал в тялото на петмесечното бебе на панагюрката. Ани паднала от леглото на земята, а една от другите жени в стаята се втурнала да прикрие бебето, за да не го убие някои от изродите в яростта си.

Дежурният лекар д-р Павлов и медицинската сестра се опитали да помогнат на пострадалата майка, но само предизвикали гнева на нападателите, които скочили срещу тях. След като циганската тумба изпотрошила каквото може, наглите изверги си тръгнали най-спокойно. На входа на болницата се разминали с полицаите, които се отзовали на сигнала за помощ. До момента няма задържани за расисткото престъпление.

Междувременно ден след скандала в болницата стана ясно, че дежурният д-р Павлов, който също бе нападнат от пияната група по време на инцидента с бебето, е подал молба за напускане на многопрофилната болница в Панагюрище. Бруталните цигански погроми срещу болници и расистките побоищата над лекари и пациенти са все по-често явление, но държавата умишлено бездейства.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!