Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ въвежда военна диктатура (Изтекоха секретни документи)

САЩ въвежда военна диктатура, секретни документи дават право на армията да напада цивилни

САЩ въвежда положение на военна диктатура, твърдят американски медии. В публичното пространство изтече секретен документ, според който американските военни имат право да нападат цивилни граждани и дори да ги убиват, в случай, че избухнат бунтове или протести.

Според Washigton Post, декрет на президента Барак Обама разрешава на военните да нападат цивилни граждани в случай на масови безредици и протести.

Според декрета американските военни могат да използват танкове, ракетни оръжия и други инструменти, ако в САЩ започнат бунтове, а президентът разрешава на армията да унищожава протестиращите, не просто да ги разпръсква.

„Федералните военни части няма да бъдат използвани за потушаване на гражданските брожения, ако не получат специално разрешително от президента“, се казва още в документа. Положението обаче напомня на военна диктатура, каквато бе наложена в Куба, коментират външни наблюдатели.

Любопитен факт е, че армията има право на своя глава да извърши военни действия, ако президентът на САЩ е възпрепятстван да подпише подобно разрешително, а органите на местната власт не могат да контролират ситуацията.

Както съобщава пресата, условията за прилагане на сила се тълкуват като „предотвратяване на значителен брой жертви или се стигне до разрушаване на имуществото на държавата“

Декрет разрешава пълна свобода на армията срещу цивилни

Декрет разрешава пълна свобода на армията срещу цивилни

Celente: Coming Financial Panic & Other ‘Alarming Trends’

Гореспомената директива оставя още една вратичка пред армията. Не само когато местната власт не може, но и не желае да осигури защита на федерално имущество, да се използва сила. Грубо казано, ако губернатора на Тексас откаже да убива или разпръсне гражданите си, в случай, че протестират срещу правителството на САЩ, федералните войски могат да нападнат самостоятелно, ако президентът е възпрепятстван. Което си е военна диктатура, коментират от politonline.ru./
razkritia.com


Obama’s Military Police DAILY No-Knock Entries, Killing Am. ‘Suspects’, Even Babies

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!