Следвайте "Буднаера" в Телеграм

3-годишно дете показа на света доказателства, че има прераждане

3-годишно момченце, живеещо на територията на Голанските възвишения между Сирия и Израел, поднесе изненадващо разкритие, доказващо съществуването на мистериозното прераждане

Малчуганът споделя, че е убит и дори привежда шокиращи доказателства за това, посочвайки две конкретни места, на които са открити човешки скелет и брадва.

Детето принадлежи към т.нар. друзи – религиозна етническа общност, населяваща основно страните от Близкия изток, в която загадъчното прераждане на човешката душа се приема за несъмнена истина.

Момченцето има червен родилен белег на главата, а друзите вярват, че белезите по тялото имат непосредствена връзка с предишен живот.

Първоначално то разказва шокиращата история за своето прераждане на родителите си, заявявайки им, че е убито от удар по главата с брадва. Впоследствие разказаното стига и до ушите на местните старейшини, които на свой ред се впечатляват и молят детето да ги заведе до своя предишен дом, което то и прави, завеждайки ги в едно от съседните села. Пристигайки там, момченцето неочаквано си спомня и предишното си име, а от местни хора се разбира, че преди 4 години там безследно изчезва човек.

Малко по-късно е открит и самият извършител на кървавото престъпление, който първоначално отрича да има вина за каквото и да било, но след като са открити двете категорични доказателства, той няма друг избор, освен да признае всичко, а шокиращата история се превръща в доказателство за съществуването на мистериозното прераждане.

chudesa.net

Отварата на Менг По и прераждането

Според легендата след като хората умрат, душите им са изпращани в различни дворци, за да получат наказание в ада, докато достигнат десетия дворец – този на Менг По.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!