Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чудото се случи: С тази невероятна рецепта варненка пребори рака!

Силвия Борисова

Невероятната рецепта, с която тази жена от Варна пребори рака!

Варненка успя да се справи успешно с болестта, която е бич на века. Тя била оперирана от рак на млечната жлеза, но след операцията отново имала проблеми. Дори лекарите установили, че има вече и метастази. Ровейки се в социалната мрежа болната жена попаднала на една позабравена рецепта. Тя била на световно известната лечителка Елена Рьорих.

Знае се от медицината, че раковите клетки се развиват и размножават в кисела среда. Приемането на содата, която има алкална среда неутрализира вредния ефект. Содата е полезна и за работата на бъбреците, които изхвърлят без проблем необходимото количество сода за хляб, която сме приели в повече.

Според рецептата на лечителката тя действа най-добре, ако се приема сутрин и вечер на върха на лъжичка за кафе, в съчетание с топло прясно мляко. По средата на деня се пие сока на един лимон, в който да бъде поставено същото количество сода бикарбонат.

Тази комбинация трябва да се приема сутрин и вечер на гладно, двадесет минути преди да се приеме храна.

Рецептата наистина подействала и жената оздравяла, след като няколко месеца приемала лекарството. Когато отишла на контролен преглед лекарите констатирали, че в тялото й няма никакви разсейки. Причината е, че раковите клетки се развиват и размножават в кисела среда, в такава се появяват и метастазите. Но алкалната среда, в резултат на приемане на хлебната сода им пречи да се разпространяват. Варненката препоръчала позабравения илач и на своя приятелка, която също страдала от коварната болест. И при нея лекарството се оказало ползотворно и жената също се излекувала успешно.

Лечителката Рьорих препоръчва хлебна сода да се приема и профилактично, защото тя предпазва от различни болежки по тялото. В добавка руската философка съветва хората да се стремят да се изпълват с любов и да отбягват негативните мисли. Според нея завистта, злобата, гнева са като сярна киселина, която поразява организма и затова човек страда от различни болести.

razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!