Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Чудо: Тези две храни ни лекуват и пазят от инфаркт!

Тези две чудодейни храни са ключът към нашето здраве!

канела и мед
myadelaide.com.au

Синхронът между меда и канелата действа на три фронта.

Внимание: Коя канела е истинска и колко вредна/полезна е тя?

Съчетанието на съставките на двете храни подобрява зрението, укрепва сърдечния мускул и тялото става по-подвижно и пъргаво. Сутрешната закуска от филия, намазана с мед и поръсена с канела лекува сърцето и може да се използва и като профилактика, дори и след прекарани мозъчен и сърдечен удар. Тази чудодейна храна прочиства кръвоносните съдове и чисти като с четка лошия холестерол. Комбинацията укрепва и влияе ползотворно на сърдечния мускул.

Синхронът между меда и канелата действа на три фронта. Съчетанието на съставките на двете храни подобрява зрението, укрепва сърдечния мускул и тялото става по-подвижно и пъргаво. Сутрешната закуска от филия, намазана с мед и поръсена с канела лекува сърцето и може да се използва и като профилактика, дори и след прекарани мозъчен и сърдечен удар. Тази чудодейна храна прочиства кръвоносните съдове и чисти като с четка лошия холестерол. Комбинацията укрепва и влияе ползотворно на сърдечния мускул.

Доказано е, че това съчетание влияе и върху един от бича на съвременността ни, а това е артрита. Заболяването се влияе ползотворно от приема на мед с канела и не само това, но може да доведе и до неговото излекуване, дори и болестта да се е превърнала в хронична, с честата консумация на двете храни.

Медът в комбинация с канела повишава имунитета на организма. Тя „преборва” вируси и бактерии, засилва защитните реакции и повишава капацитета на белите кръвни телца, за да се преборят те успешно със зарази и инфекции. Затова не пренебрегвайте ползите от тези храни, а ги консумирайте!

razkritia.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!