Следвайте "Буднаера" в Телеграм

lechitel.net

Екстракт от маслинови листа унищожава рак за по-малко от две седмици

От листата до плода вълшебната маслина лекува десетки болести като гъбички, вируси, дори рак и ХИВ вирус

Слава Петрова

Маслината е едно от най-полезните дървета на света. От листата до плода то дарява здраве и младост години наред. И не става въпрос само за зехтина, добиван от плода на маслината, който е божествен еликсир за всичко в човешкия организъм. Сега учените разкриха могъщата сила на екстракта, добиван от листата на маслината.

Това масло има способността да унищожава коварния рак и патогените в орагнизма за по-малко от две седмици.

рак

От листата до плода вълшебната маслина лекува десетки болести като гъбички, вируси, дори рак и ХИВ вирус

Американски учени откриха в листата на маслината фитохимикал, известен под името олеуропеин. Те са доказали, че както листата на маслините, така и самите плодове на дървото имат активни полифенолни свойства.

При обработването на маслините и зехтина обаче доста от тях губят своите лечебни свойства. Това не означава, че зехтинът не е полезен – дори напротив, той чисти кръвоносната система както никой друг, поддържа ги еластични и препятства образуването и отлагането на плаки и вредни вещества по стените им. Освен това добавя допълнително калций към костите повече дори от млякото и млечните продукти.

Но екстрактът, добиван от листата на маслината се оказал най-мощният лек против тумори, при рак, против микроби и вируси. Става въпрос за малките маслинови листа, които се берат от върха на клонката. За техните лечебни качества са знаели още древните гърци и народите, живели по Средиземноморието. После тези знания били постепенно загубени, но сега изследванията отново са ги възобновили.

Според американските учени, които са изследвали силата на маслиновите листа срещу рак, екстрактът, получен при обработката им топи тумори за период между 10 и 12 дни.

Това се дължи на веществото олеуропеин – фитохимикал, съдържащ едни от най-силните и лековити полифенолни антиоксиданти в света. То може да стопавя тумори за по-малко от две седмици. Олеуропеинът съдържа над 10 различни антиоксиданти, които са много по-силни от тези в зеления чай, кръстоцветното зеле, плодовете и зеленчуците.

Екстрактът, получен от листа на маслина може като с вълшебна пръчица да спре и дори да унищожи развитието на коварния рак. Това той прави като спира развитието и разпространението на патогените в тъканите. После имунната система върши останалото. Този екстракт вече се продава и у нас под формата на капсули или таблетки в магазините за здравословни храни.

Освен при рак, екстрактът от листа на маслина помага също при всякакви гъбични инфекции, вируси, лекува настинки, пневмония, че дори и унищожава ХИВ вируса.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!