Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктория Нюланд разговаря с президента - Готви ли Нюланд „киевски сценарий“ в България?

Ванга: Кръв, много кръв ще има през май 2014 година

Мишел Обама гордо и диво развява червеното знаме на китайския комунизъм

Земята на ужасяващите човешки права, преследването на християни, Фалун Гонг и демоничната политика за едно дете, която убива бебета от женски пол...

По-тясното сътрудничество и споделянето на ресурси между страните - членки на НАТО, са механизмите за изграждането на колективните способности за отбрана. Това е заявил президентът Росен Плевнелиев на среща с помощник държавния секретар на САЩ по въпросите на Европа и Евразия Виктория Нюланд, съобщи прессекретариатът на държавния глава.

Посещението на Нюланд преминава далеч от медиите. За него българските институции дори не съобщиха. Информацията дойде от сайта на Държавния департамент на САЩ. Не бяха посочени часовете на срещите, имената на събеседниците, няма и снимки.

Според Росен Плевнелиев настоящите финансови ограничения, които срещат България и съседните й страни, налагат по-активна подкрепа за принципите на интелигентната отбрана.

Обща е била оценката, че през изминалите десет години от присъединяването си към НАТО България се утвърди като надежден партньор в рамките на алианса. Виктория Нюланд изрази пред държавния глава подкрепата на САЩ за модернизирането на Българската армия, съобщиха още от "Дондуков" 2.

Росен Плевнелиев и Виктория Нюланд изразили надеждата си за възстановяване на стабилността в Украйна чрез изграждането на силни институции, които да отговорят на очакванията на гражданското общество за повече ефективност и прозрачност в управлението на страната.

Свързването на транспортната и енергийната инфраструктура на държавите от Югоизточна Европа увеличава стабилността и е фактор за привличането на повече инвестиции в региона, беше отбелязано още на срещата. Подчертана беше и необходимостта от диверсифициране на енергийните източници чрез изграждането на интерконекторни връзки между страните от региона.

По време на срещата президентът Плевнелиев изразил надеждата си за скорошно премахване на визовите ограничения пред българските граждани, които пътуват до САЩ.

В същото време депутати от "Атака" протестираха пред президентството заради "странната и тайна визита на Нюланд и липсата на всякаква информация относно целта на посещението и срещите й". Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че това е недопустима проява на тайната дипломация, демагогията и лъжите на външно министерство и американското посолство.

"Нашите данни са, че тя е тук, за да вкара България във война, т.е. да се използват базите, които през 2006 г. ги дадоха на американците за подготовка на военни действия за разширяване на НАТО на Изток и евентуални военни провокации срещу Русия", каза Сидеров./kafene.net/

Готви ли Виктория Нюланд „киевски сценарий“ в България?

Припомняме ви, че самата Виктория Нюланд е един от идеолозите на украинския преврат, а във видео, споделено в интернет можем да видим как дипломатката заявява, че САЩ са инвестирали 5 млрд за кръвопролитията в Киев. След разговор на Нюланд с американския посланик в Киев пък стана ясно, че за премиер на Украйна Вашингтон ще назначи Арсений Яценюк. Докато Нюланд откровенничи за финансирането на преврата в Киев, до нея можем да видим логото на Шеврон.

Всъщност веднага след майданския преврат американският гигант поиска да сложи ръка върху газовите връзки, минаващи през Украйна...

Изглежда една от идеолозите на превратите в Европа, Виктория Нюланд, е у нас, за да даде инструкции, пари и насока на подчинените на Вашингтон родни политици./vestnikataka.bg/

Ванга: Кръв, много кръв ще има през май 2014 година

"Кръв, много кръв виждам в София през май 2014. Ония горе ке паднат доле, ке паднат в кръв. Над 100 човеци ще загинат по улиците." Тези предсказания са направени от българската пророчица Ванга 2 години преди тя да почине... /pik.bg/

Бивш US разузнавач: САЩ подготвяше няколко години "въстанието" в Киев

9/11 – Конспирацията (СНИМКИ + ВИДЕО)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!