Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изтекло: Снайперистите на Киев наети от Мейдан лидери – Русия прекрати дипломатическите си отношения с Украйна

Leaked Phone Conversastion: Kiev Snipers Were Hired By US Supported Opposition Leaders (Video)

Русия прекрати дипломатическите си отношения с Украйна

Русия прекратява дипломатическите си отношения с Украйна, предаде УНИАН. Новината бе обявена от представителя на Москва в ООН Виталий Чуркин.

Причината за прекратяването на отношенията между двете страни е, че Москва не признава легитимността на новото украинско правителство, уточни Чуркин.

"Очакваме в Украйна ще бъде проведено независимо разследване на събитията, свързани с убийството на участниците в протестите и полицаите от снайперисти", допълни Чуркин.

Изтекло: Снайперистите на Киев наети от Мейдан лидери – Естонския външен министър с Аштън от ЕС

Снайперистите, стреляли по протестиращите и полицията в Киев, са били наети от Мейдан лидери, съгласно изтекла информация от телефонен разговор между първия външен министър на ЕС Катрин Аштън и външния министър а Естония, който се появи онлайн - http://on.rt.com/dx2op3    

"Надяваме се, че визитата на първия заместник на генералния секретар на ООН Ян Елиасон и помощника на генералния секретар по правата на човека Иван Шимонович в Киев ще подтикнат украинската власт да проведе бързо и независимо разследване на нарушаването на правата на човека", подчерта Виталий Чуркин. /pik.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!