Следвайте "Буднаера" в Телеграм

snaiper-bg.net

Руският премиер Медведев: Извънземните са сред нас (видео)

Руският премиер Дмитрий Медведев реши да последва примера на министър-председателя на Австралия.

Попитан за присъствието на извънземни на Земята той отговори: „Колко от тях са сред нас няма да казвам, защото това може да предизвика паника”.

Така г-н Медведев съобщи за секретната книга на президентите, както и че художественият филм „Мъже в черно” всъщност е „хроникално-документален”. Най-интересното е, че в този момент глупаво се смееше само журналистка от РЕН ТВ, а самият премиер в същото време се държеше изключително сериозно.

Може би сред премиерите на държавите да е започнала епидемия от глупави шеги?Но премиерите на всяка страна, в това число и на Русия, са длъжни да си мерят приказките пред медиите и да отговарят за всяка своя дума. Ако Медведев е решил по този начин да демонстрира чувство за хумор, то нека прави това вкъщи пред семейството си.

Трябва да се отбележи, че изявлението на премиера на Австралия Джулия Гилърд за идващия край на света на 21 декември 2012 г., е написано от професионалисти и човек няма за какво да се заяде. Ако настъпи край на света, тя с пълно право може да каже – аз ви предупредих. Ако не настъпи, може да каже: просто се пошегувах.
Но за разлика от Джулия Дмитрий хвърли сензацията импровизирайки, макар и да се постара да я поднесе също двояко – във всяка шега има частица истина, нали?

Белгийски новинарски сайт публикува видео, на което Медведев след интервю с големи руски телевизионни канали разказва за тайната, че извънземни живеят сред нас. И всичко това е поднесено така, че премиерът го казва, когато смята, че камерите са изключени. Изявлението му е записано незабелязано от журналист на айфон.

Дословно: „Казвам ви за пръв и последен път. Заедно с предаването на куфарчето с ядрените кодове президентът на страната получава и специална папка. Тя е с надпис „Строго секретно”. Тя изцяло е посветена на пришълците, които са посетили нашата планета. Същевременно представлява доклад, абсолютно секретен, от спецслужбите, които се занимават с контрола на извънземните на територията на нашата страна. Тези две папки се предават на президента заедно с ядреното куфарче. След прекратяване на правомощията му, тези папки се предават на новия президент. По-подробна информация по тази тема можете да получите, ако гледате известния хроникално-документален филм „Мъже в черно”. Излязоха няколко серии. Колко извънземни има сред нас – няма да казвам, защото това може да предизвика паника…”

earth-chronicles.ru 

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!