Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Всички пари и съкровища на света принадлежат на Китай"

Роднина на бившия филипински президент Фердинанд Маркос се свързва с WDS, за да каже, че "Chinese Plum Blossom Foundation" се е опитала миналата седмица да настоява, че всички пари и съкровища на света принадлежат на Китай и заради китайското незачитане на правата на останалата част от света, тяхното  финансиране е било отрязано.

Високопоставен представител на китайското правителство потвърди това до известна степен като призна, че голяма финансова криза се задава в Китай, тъй като балонът е пред спукване. Това може да бъде първото блокче от китайското домино: 

Китайската CNR съобщи, че вносители в някои от най-големите кооперативни фондове („банки“) в Янченг Сити не са могли да изтеглят „стотици милиони“ от своите депозити през последните няколко седмици. „Всеки иска да тегли, но никой не иска да пести“, предупреждава банков служител, „а погасителните вноски за заемите е трудно да се събират“. „Няма пари“ и вратите са заключени. 

Новият режим на Ши Джинпинг се страхува, че в резултат на това може да се срине управлението на комунистическата партия, поради което се планува масивна чистка на корумпирани служители. Много китайски държавни служители, страхуващи се за личната си безопасност, са избягали в селата и оттам дават нареждания по телефона на своите подчинени, каза високопоставеният китайски служител. Също така, много заможни китайци, опасявайки се от арести по обвинения в корупция, са избягали от страната, като най-много са заминали за Южна Корея, каза още той.

Източници:

http://hipknowsys.blogspot.com.au/2014/01/benjamin-fulford-january-27-2014-cabal.html

http://www.zerohedge.com/news/2014-01-23/china-bank-run-beginning-farmers-co-op-unable-pay-depositors

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!