Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българин показа оръжието, което предизвиква всички смъртоносни катаклизми (видео)

ХААРП
bezpartien.com

Инженер Петко Ганчев направи демонстрация за зрителите на TV7 с умален модел на ХААРП

В продължение на 21 години американски изследователски проект всява смут в целия свят. Възможно ли е да се манипулират природата и хората с помощта на високи технологии? И какво всъщност представлява научната станция ХААРП?

Програма за изследване на активното сияние на високата честота, това означава в превод на български език абревиатурата ХААРП. Казано иначе – тя е програма за научно проучване на йоносферата, чрез електромагнитни вълни. Работата на изследователската станция ХААРП започва през 1993 г. Построена е в Аляска и на пръв поглед не изглежда по-различно от струпани на едно място антени. Парадоксалното е, че програмата се ръководи едновременно от военновъздушните и военноморските сили на САЩ.

Не след дълго се появяват и теории, че зад ХААРП се крие нещо повече – странни експерименти за промяна на климата, за контрол на съзнанието и дори за предизвикване на земетресения? Учени определят ХААРП като нов вид оръжие, което със своята милионватова мощност може да усили бури, да предизвика суша или потоп.

Според специалисти електромагнитното оръжие е причината за редица катаклизми в наши дни – като опустошителните земетресения в Япония и в Хаити. Съществува теория, че дори земетресението в Перник през май 2012 г. също е дело на ХААРП.

Освен на природата, американското изобретение може да влияе и на нас – хората. Или поне това са се опитвали многократно да докажат изследователи. Според тях различни честоти, които ХААРП излъчва, могат да ни докарат главоболие, мигрена и нарушения в сърдечния ритъм.

През 1998 г. Европейският парламент признава страничните ефекти от ХААРП и призовава да се изготви „зелена книга“ за последствията на военните действия върху околната среда. Тази идея обаче е отхвърлена под натиск от САЩ.

Петко Ганчев – инженер, направи демонстрация с умален модел на ХААРП, за да докаже мощта на това военно съоръжение.  Според него то може да психира даден човек и той да посегне на живота си.  

tv7.bg/silnabulgaria.com

САЩ признаха за HAARP!

САЩ признаха за HAARP, правят бури по поръчка

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!