Следвайте "Буднаера" в Телеграм

razkritia.com

Скандален филм за Слънчев бряг се върти в Англия!

Филмът представя курорта ни в доста нелицеприятна светлина

Уникална нова документална лента пуска на екран английския канал Channel 4. Кадрите са втрещяващи. На тях се виждат скандални забави и животински изцепки на млади англичани, които идват през лятото в българския курорт Слънчев бряг.

Престижната в недалечното социалистическо минало дестинация днес има славата на място на порока, където се продават горещи емоции, евтино пиене и невероятни грозни постъпки. Там жителите на Острова практикуват модерен спорт, станал популярен сред тях – скачане от балкона в нетрезво състояние. Които неадекватни действия много често завършват със смърт.

Тази част от черноморското ни крайбрежие, рай за висшия елит от източноевропейските страни днес има славата на свърталище за Содом и Гомор. Филмът разкрива обвитата с табу действителност в Слънчев бряг, където почиващите през лятото британски младежи надминават себе си по „късане на синджира”.

Курортът се е превърнал от първокласно място за почивка в любимо лобно място на английските младежи, които търсят забавления, надминаващи приятното, с размити границите за нормално, морално и ексцентрично. Едни диви страсти, които в повечето случаи завършват пагубно.

Лошото е, че ако за Великобиратия този филм е трагико-комична, колоритна или Бог знае каква, то за България изобщо не е най-удачната реклама, макар да е чистата достоверност.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!