Следвайте "Буднаера" в Телеграм

24chasa.bg

Петко Бочаров: Първият милион на българските богаташи е спечелен с престъпление

През 2014 година бавно и с приплъзване ще вървим нагоре. Това заяви популярният журналист и политически анализатор Петко Бочаров за bTV.

"Много мразя, когато глутница напада един човек, визирам Бойко Борисов. При такъв случай заставам на страната на жертвата", каза Бочаров. За него не е нормална ситуацията в страната при такъв политически фарс.
Бочаров не приема също определението "червени боклуци", защото в БСП има много стойностни хора. Даде пример с Румен Овчаров, който познава енергетиката до последната буква. "Проблемът е, че всички милионери са в тази партия или ако не членуват в нея, са тръгнали оттам", заяви петко Бочаров.

"Богаташите в България са менте. Първият им милион 100% е спечелен с престъпление", каза Бочаров.

Според него проблемът е в незаконното забогатяване на някои за сметка на голямата част от българите. "По какъв начин може в България от една заплата никаква да си потстроиш палати", обясни позицията си Бочаров. "България върви към статут на колониален придатък на една империя. Странен е българският манталитет още Византийското и Османското ни колонизиране, очевидно искаме някой да стои над нас", каза още Бочаров в студиото на "120 минути", визирайки Русия.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!